Az átlag magyar ember felelőtlenül költekezik?
Azt vettem észre, hogy rengetegen az anyagi lehetőségeikhez képest túlköltekezik magukat, 0 megtakarítással rendelkezve.
Pl 200-250ezres fizetéshez használtautó hitel, mert kell a 10 éves audi a lakótelepre, iphone törlesztőre havi legnagyobb csomagban - mert így hozhatták el 20ezerért-, márkás ruhák, nagy tv, hónap közepére már kezd elfogyni a pénz, az autót fenn kell tartani, és bumm. Itt egy válság. Most megint az összes ilyen felelős vásárló, a 20-30 milliós lakáshiteleseket ne is említsük, állambácsitól várja a megoldást, mert jó esetben csak a fele fizetésüket kapják meg, rossz esetben munkanélküliek.
# 39
Na 2018-ban, amikor autodidakta elkezdtem, akkor senki se állt elém ilyen frappáns, kerek tanáccsal!
Egyébként a fizetés önmagában többedrangú nekem és a kódolás érdekel pont.
Azt én is érzem, hogy nem megy nekem a szak, egyrészt évekig nem lehet ekkora terheléssel élni másrészt én is látom, hogy a csoporttársaimnak ötöde ennyit kell beletenniük. Nyugi, még csak második féléves vagyok, időben fogom otthagyni.
Még nem késő.
Az meg, hogy érdekel... Hát igen. Engem is érdekel a balett. Csak hát 35 vagyok meg 80kg. Ha kőkeményen fogyóznék meg edzenék, akkor talán tudnék csinálni két szabályos lépést, de abból előadás tuti nem lesz.
Kompromisszumokat is tudni kell kötni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!