Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire rossz a...

Tényleg ennyire rossz a helyzet, hogy már rádióban kell reklámozni az állampapírt?

Figyelt kérdés
Tegnap hallottam az állampapírnak egy rádiós reklámját. Ennyire nem vennék már az állampapírokat, hogy rádióban is ezt kell reklámozni a kétségbeesettségben?

2020. ápr. 12. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán hallgatok rádiót, de ilyen reklámot már régebben is hallottam.
2020. ápr. 12. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Már a bevezetése óta reklámozzák elég sok plaformon, nem újkeletű a dolog.
2020. ápr. 12. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
2020. ápr. 12. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A legutóbbi 10 ès 20 èves futamidejű kibocsátási aukció eredmènytelen lett!
2020. ápr. 12. 12:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy korábban is reklámozták, én csak most hallottam ilyet először, de így azért megnyugtatóbb a helyzet.

#3: Mivel ennek a reklámnak az elsődleges célja az állampapírvásárlások ösztönzése, így joggal feltételezhető, hogy ha reklámozzák, akkor növelni szeretnék a lakosság által megvásárolt mennyiséget.

2020. ápr. 12. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
62%

Vissza van esve a lakossági értékesítés, sok az eveb belzl lejáró es jelen kirnyezetben nem biztisak abban higy a lakossag összes tagja a lejárókat vissza is fogja kötni.Plane most kellene a penz az ujra tervezes alatt álló kotsegvetesbe a virus miatt. Így az egyoldalú tőkekifizetések nem segítik ezt elő.

Eleg jó cikk a 3 hónapon belül lejáró értékpapírok kapcsán:

[link]

Illetve sokat sejtet az us hihy amug lakossahin meg van tiltva a Lombard addig az mnb a masodlagis piacon a bankok szamara ponr a lombard szeru lufi ügylet lehetiseget kinalja del olcso allampapir vásárlása. Nyilvan ha a lakossagi így kimerül, attól még valamihez nyúlni kell. 😊

Amúgy média teli volt eddig is vele óriásplakáttól a tv hirdetésekig netes reklámokig . Túl is volt pláne a Màp+ marketingelve amivel band wagon hatàs alakukt ki azonal is akik azt sem értik mit vesznek sokszor plane hogy fundamentások az ügynökök, akik addig is eladastechnika alapú jutalékból éltek. Így most nagyobb a füstje, mint a lángja a hozam csalódások miatt. A stabil réteget azok adhatják akik már joval ezelőtt is állampapírosak voltak pl. 2013-14 óta. A többinel magas lehet a fluktuáció ( de erről senki nem beszél) illetve a likviditás javítása a diverzifikáció miatt. Akiknek a helyére friss tőke kellene csak hát az eddig is töredéke volt az új vásárlásoknak még "békeidőben " is.

2020. ápr. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!