Tényleg ilyen rossz a helyzet?
Kölcsönből.
Én is ebben nőttem fel,meg is fogadtam hogy gyereket nem vállalunk amig nincs annyi tartalék hogy munkanélküliség esetén is legyen pénzünk.
Sajnos igen. Ezért is égett a fejem, mikor hónapokig nem jött, és nem vettük észre. Mikor felhívtam őket, hogy már több hónapja nem érkezett utalás elnézést kértek, majd döbbenten kérdezték, hogy hogy lehet, hogy nem szóltunk rögtön.
Mi szerencsések vagyunk, de az ország nagy része elkeserítő anyagi helyzeben van. :(
Váratlan kiadás nálunk szóba sem jöhet, egyszerűen nincs rá keret, örülök, ha hónap végéig ki tudom fillérezni a maradék pénzt élelmiszerre és pelenkára.
Gyógyszer sajnos nincs pénzünk venni.
Ha nagyon kell, akkor kölcsönkérünk akitől tudunk (de az ismerősöknek sincs sajnos), így is ég a pofánk, ha kuncsorogni kell, de ez van itt, Borsodban.
Kedves 9.
Próbálj meg 90 nettóból félrerakni. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!