Hogy lehet legyőzni a játékszenvedélyt és a pénzszórást?
Ha csak magadnak ártasz vele,akkor addig birkózz a tudatoddal, amíg akarsz.
Ha van bármilyen kapcsolatod, amit negatívan érint, akkor vagy azonnal hagyd abba, vagy nagyon gyorsan kösd fel magad.
Ők talán tudnak segíteni: [link]
Ők a Névtelen Szerencsejátékosok. Sok sikert!
Én is így vagyok a játékgéppel.
Egyáltalán nem vagyok gazdag de egy év alatt kb 300 000 forinttal vagyok benne.
Amikor nyerek mindíg csak egy kicsivel többet nyerek mint amit beletettem amikor vesztek bukom az egészet.
Ezek a gépek úgy vannak kitalálva, hogy 70% át elveszi 30% át visszaadja.
Semmi értelme nincs egyáltalán nem jó befektetés és mégis játszok minden játék után megfogadom, hogy nem gépezek többet.
Úgy gondolom megvan bennem már a felismerés, hogy látom azt, hogy ebben nincs semmi biznisz, csak feleslegesen költöd a pénzt.
Rájöttem, hogy mekkora hatalom az ha nemet tudsz mondani akár csak arra is, hogy egy játékot kihagyj vagy ne vegyél meg egy fölösleges dolgot.
Mondj nemet, készülj fel rá és hagyd abba a játékot minél előbb!
8,5 millából már vehettél volna egy házat amit ha kiadtál rendszeres jövedelmed lett volna. Nem pedig elvinni kaszinóba és játszani azzal az érzéssel, hogy vagy nyerek vagy nem közben meg egyedül a kaszinó tulajdonosa tudja csak, hogy úgysem fogsz. Így vannak ezek kitalálva így éri meg nekik üzemelni, ha folyamatosan nyerhetnél vagy, ha többet nyerhetnél többször mint vesztenél nem érné meg nekik kaszinót üzemeltetni.
Hagyd abba azt, hogy örömödet leled a játékban. Keress más elfoglaltságot, légy erős. Rajtad múlik ha te nem hagyod abba magadtól akkor ki fog majd leszoktatni?
Ez betegség! Konkrét játékszenvedély.
Tenned kell ellene valamit!
Vegyél magadnak egy játékgépet időzáras persellyel.Állítsd be 1 hónapra. Amit beleszórtál és elvesztetted csak 1 hónappal később tudod kivenni. Addig egyél száraz kenyeret.
Megvan a játék öröme, van tétje, a nyomort is kipróbálhatod, ha az hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!