Emagos termék visszaküldésnél mi a teendő ezután?
Figyelt kérdés
Ajándékba rendeltem 2 terméket, egy telefont, és egy hangszórót, de mindkettő vissza lett küldve, a telefon doboza ki lett bontva, de a fólia rajta van, be sem lett kapcsolva, a hangszóró bontatlanul vissza lett küldve.
Jött sms
Megkaptuk a futartol a visszakuldott termeket. Hogy termekvisszakuldesi igenyet jovahagyjuk, szukseg van a termek es visszakuldesi feltetelek ellenorzesere.
Most még van valami teendőm?
2020. márc. 3. 08:58
1/4 anonim válasza:
Emag és a visszaküldés... Nem olvasgatsz fórumokat, mielőtt rendelsz valamit? Híresen nem szeretik a pénzt visszaadni. Most várj, időnként írogass nekik és telefonálj, hátha csoda történik.
2/4 anonim válasza:
Nem az emag nem szereti visdzaadni, hanem a bonyolultabb elszámolás és jótállási rendszer ami mögötte van.Az enag nemeksdo hanem piactér x száz eladóval akiktől rendelsz az emag piacterén 😊
4/4 A kérdező kommentje:
Emagos termék volt nem külsős céges, és most küldtem vissza először, de már néhány éve rendelek onnan, de eddig nem küldtem vissza semmit.
2020. márc. 3. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!