Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/210 anonim ***** válasza:
32%

Na és olyan meló ideiglenesen ahol van szállás is. Érdemes lenne ilyeneket is nézni vagy külföldre mosogatni... Elég sokan mennek, szerintem amíg anyagilag helyre jöttök jobb, mint ez.

Sőt a rezsi is csökkene így vmivel, mert csak a párod használná a villanyt meg a vizet amikor este haza ér, apróság de már haladás.

2020. febr. 9. 14:56
 62/210 anonim ***** válasza:
79%

Országos hiány van. Mindenhol lasszóval fogják őket. Van interneted, böngéssz!

De tudom Mucsaröcsögén semmi nincs, ti meg nem költöztök. Akkor mégis mitől várod a változást? Mi annó 180 km-re költöztünk, mert a férjemnek egy évig nem volt munkája. Olyan adósságba keveredtünk, hogy kb. 4 évig tartott kilábalni, pedig mind a ketten dolgoztunk folyamatosan. Most viszont már az átlag felett élünk, és simán eltartjuk a 2 gyerekünket és magunkat. Ha menni kell, hát menni kell.

2020. febr. 9. 14:56
 63/210 A kérdező kommentje:

Nen hagyjuk egymást ,paromon kívül senkire se számíthatok...anyum le se szar kb , testvérem nincs.

Ha mennénk is máshova csak együtt.

A költözéshez pénz kell ami nincs feleslegben ....

2020. febr. 9. 14:58
 64/210 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom hogy az mikor volt de sorra mondanak fel a fizetés miatt- de neked az is jobb a mostani helyzetnél. A mi nem túl nagy városunkban nyáron 3 óvónő mondott fel nyáron, egy bölcsis meg szülni ment. Bőven volt állás, sőt óvodatitkárt is kerestek nyáron. Egyébként a bébiszitterkedés is nagyon megy mostanában, én egyet találtam, de nagyon nehezen ér rá, tele van! De erre is csak nagyobb városokban van igény.
2020. febr. 9. 14:59
 65/210 anonim ***** válasza:
79%
Akkor vergődj tovább! Mégis mit lehet erre mondani? Változtatni nem akartok, arról fogalmatok sincs mennyi pénz jön be és megy ki a kezetek közül egy hónapban...Így nem lehet háztartást vezetni, és egyről a kettőre jutni.
2020. febr. 9. 15:00
 66/210 A kérdező kommentje:

Kedves 64-és ez melyik város ?

okj vegzettseg,nem óvónő de alkalmazható ilyen helyekre.

Nagyon érdekelne ilyen munka.

2020. febr. 9. 15:04
 67/210 anonim ***** válasza:
66%
Bármelyik város. Országos hiány van. Mi például Székesfehérváron lakunk, állandóan keresik a kisgyermek nevelőket.
2020. febr. 9. 15:07
 68/210 anonim ***** válasza:
85%

Na álljunk meg!

Miért is nekem kellene rád írni? Nekem kell a meló vagy neked?

De látom itt mások már megoldottak a gondodat.

Majd itt b..szom el a fél vasárnapomat hogy neked guberáljak valamit amit feltehetően feleslegesen tennék mert neked semmi nem jó.

Csak pároddal mennél? Meg ne sajnaljalak... Vagy bevállalod vagy akkor nyomorogj! Álljunk már meg egy szóra..

Nem tudod mennyi a bevétel meg a kiadás, utazni nem akarok, külföldre nem megyek... Pedig kb max 2 hónapot kellene kint lenned hogy egyenesbe gyertek és erre lusta vagy! Hát meg is érdemled.

Annyi a bajod drágám.hogy büdös a munka! Körmös vállalkozasról se álmodozz mert ha lesz is vendégköröd csak úgy közlöm hogy nem árt majd bejelenteni, hogy tevékenységet folytatsz mert megb..sz a NAV...

Havi 50 ezer rugó minden hónapban az önkormányzatnak, hogy te vállalkozó vagy alapól 50 ezerrel számolj kiscsillag ezt az összeget most nem tudod összekaparni... Akkor? Nem értem ha ennyire xar a helyzet akkor miért nem lehet külföldre kimenni...

Ha jobb életet akarsz akkor tegyél érte!

Hadd ne soroljam én miken mentem keresztül mire vettem egy házat. Tettem érte mert ezt akartam! Ha csöveskedni akarsz akkor tedd azt semmi közünk a te életedhez!

Semmi nem volt jó amit itt írtunk!

Elárulnád akkor neked mi a jó? Mennyi pénzt akarsz havonta keresni és hány órában?

2020. febr. 9. 15:14
 69/210 A kérdező kommentje:

Nem mondtam ,hogy nem akarok utazni de az higgy akarok e vagy hogy van e x ezrem bérletre van különbség.

A körmözes tudom mennyi hivatalosan,utána jartam Enis. De rengetegen csináljak így is ... jobb lenne hivatalosan tisztában vagyok vele.

Nincs konkret elvárás mennyit akarok keresni szivem szerint a Kormozést csinálnám vagy a szakmámban dolgoznék.

2020. febr. 9. 15:17
 70/210 A kérdező kommentje:
Aki írt privatot nagyon szépen köszönöm !!!!
2020. febr. 9. 15:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!