Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/210 anonim ***** válasza:
100%

Igen, erre mondtam, hogy ne hagyd magad, állj bele. Én ráhagytam a páromra, folyik a pénz ugyanúgy. Nagyjából sejtem, hol, mert nálunk fixek a bevételek, de spórolni nem tudunk. Pedig nem állunk olyan rosszul, mint ti.

Nektek szó szerint létszükséglet, hogy tudjátok, mi a helyzet, mert - ne haragudj - ez egy vicc, hogy még kb sincs fogalmad/tok sem a bevételről, sem a kiadásról. Szóval sértődés ide vagy oda, nem a zsemlével kell elszámolnia, hanem hogy mennyit költ egy nap alatt. Ha nem akar blokkozni, mert pasiból van, akkor kerekítsen, 1500at költött. Csak ne lefele kerekítsen, mert akkor nem ér semmit az egész.

Első hónapban, mikor felmérni próbáltok, az is mellékes kb, hogy mire költ. Általánosíthatsz is, hogy "Feri napi költés" "Mari napi költés", és akkor mehet oda, amit "csak úgy" költötök, példanak okáért az öt zsömle reggelire. És akkor még kábéra sem kell beszámolnia, hogy mit vett (most még). Aztán jövő hónapban össze lehet vetni, hogy ennyi a rezsi, ennyi az egyéb számlák, ennyit költesz bevásárlára, ezen felül a fent írt sajàt költések, benzin, stb. És ha mondjuk ebből az jön ki, hogy mondjuk elkölt ugyanannyit kajára, csokira, akármire magának melóban, mint amennyi az otthoni bevásárlás egy hónapra - na, akkor vissza lehet térni rá, hogy mit is vesz, és min tudna spórolni (vagy te, ha az jön ki, hogy te költesz sokat random, vagy körömre, vagy benzinre, vagy egyébre). De most még nem fontos a tételesség, a számokat kell lássátok. Ezt értesd meg vele.

2020. febr. 12. 10:05
 112/210 A kérdező kommentje:

Megpróbálom megértetni vele egyenlőre nagyon sértett .Haragszik rám hogy el akarom számoltatni a zsemlével is.

Nekem is tudom h pl a telefon és net az sok de husegido

A vízdíj is elég sok de irt ahogy kerdezgettem a településen másoknak us ennyi körül van,Szval nem kiemelkedő.

Sajnálom akit megbántottam! Tényleg nem akartam.

És elküldtem két állásra azok közül. Az egyiket meg már alapból ismerem hirdetést Enis szoktam nézni.

2020. febr. 12. 10:09
 113/210 anonim ***** válasza:
40%

Elküldted KÉT állásra is?

Nagyon durva, látom beindult a nagyüzemi munkakeresés! :D

2020. febr. 12. 12:38
 114/210 A kérdező kommentje:

Ha a környéken kettő új lett feltéve a héten akkor igen annyira.

Miért esik jól kötekedni?

2020. febr. 12. 12:39
 115/210 A kérdező kommentje:

Sokan nem a valóságban élnek komolyan vagy nekik mást mutat a net ?

Igen,hetente pár Új van csak feltöltve ..... nézem több oldalon is.

2020. febr. 12. 12:40
 116/210 anonim ***** válasza:
93%

Mucika!

Te nem élsz a valóságban! Más borsodban talál melót csak te nem? Érdekes...

Kíváncsi lennék az önéletrajzodra is mellesleg, mert lehet ratyin van megcsinálva azért nem szólnak.

Másrészt kb 1-3 hét a vissza jelzési idejük.

Neked meg tök mindegy, mert írtad is ha felvennének akkor nem akarsz utazni, meg bérlet... Hát sajnállak vagy nem?

2020. febr. 12. 13:08
 117/210 A kérdező kommentje:

Olyan helyekre adtam be ahová még megfizethető a bérlet ,de ahova nagyon sok lenne ( pl .60kmre) azt már nemtudnám megoldani.

Az autóval meg ugye párom jár.

2020. febr. 12. 13:11
 118/210 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy én is 60km-el odébb járok dolgozni..oda vissza 120km

. Nekem se poén de muszáj

Sőt fizettem én 79.500-ft ot is + a bkv ( 9500 ft) mert így volt munkám bele döglöttem abban a hónapban,de van munkám.és.jövedelmem te meg csak.lusta vagy. 60 km.kibírható minden szempontból persze h drága a bérlet ha nem tudtok félre tenni 🙄🤔

2020. febr. 12. 13:23
 119/210 anonim ***** válasza:
100%

Sok a kifogás...az a baj. Kevesebb sírás több munka ;)

Ezek szerint ma se dolgozol,mert elég aktív vagy 🤦🤦🤦

2020. febr. 12. 13:24
 120/210 A kérdező kommentje:

H Nemtudom megfizetni az ekkora összegű bérletet akkor hiába írja nekem olyan aki igen .... örülök ha másnak sikerül én nem vagyok rosszindulatú.

Nem dolgzoom ma mert ma voltam vissza a munkaügyi központba,ahol épp pénzt nem adnak de járjak oda a nagy semminek.

Még a kérdéseimre se feleltek !!

2020. febr. 12. 13:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!