Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.
Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.
Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett
Nemrég kezdtem,ennyi vendégem még nincsen mint egy profinak.
Munkaügyis napra sose tervezek semmi mást ,multkor szoszerint egy busznyi közmunkás ment be épp előttem,lejárt nekik a szerződés , még az ügyfélfogadási időn túl is ott ültem 😀 túlóráztak bent .

Nemcsak helyben keresek a környező településeken is.
Csak pont környéken bezár egy nagy gyár is (ABB )
Oké nem ott dolgoztam de ujra plusz ennyi munkanélküli....szomorú.

Szomorú,de elsősorban magadnak kell keresni. Nem véletlenül hangoztatjuk a külföldi munkát amúgy.
Nekem is van érettségi + 4 szakma utolsóban dolgozok. Pesten ezekkel nem találtam melót bár nem is ezeket a szarokat kellett volna.
Én se jöttem a rózsadombról anno szegénységben éltünk, villany víz kikötve.
Csaladbol nekem.van rendes munkám, tobbi az ha akar bemegy ha akar nem...
Könnyen hozzá lehet szokni a nem dolgozáshoz.
attól mert nincs fix munkám ez nem azt jelenti hogy fekszek egésznap HOlnapra már vannak vendégek.
Írom is fel a bevételt majd😊
Külföld tényleg nemm megoldható ,nem hagyom itt a páromat ,meg tőke sincs hozzá.

Mennyi vendég?
Nekem mint közvetítőnek az a tapasztalat ha egyeztetünk időpontot egy emailt smst is lusta dobni h bammeg nem megyek.
Kommentekbe is lehet olvasni h " ennyi pénzért fel se kelek" írja ezt az aki ezt a mondtatot se tudja helyesen leírni max kb. az alsó 4 általános van meg 2x így jön ki neki a 8 általános.
Több térség is hozzámtartozik igaz ez bpre és vidékre is.
Nettó 120-160 ezer 2-3 műszak van ahol igen 12 óra,de van céges busz, sok helyen még a szállás is és van ahol még napi 1* meleg kaja. Erre benyögi hogy neki ez kevés.. persze h az nyilván,de mindig jobb mint a semmi. Céges busz elviszi kaja, meg fizu...
Nem értem az ilyen mentalitást kár volt ide felnéznem 🤦🤦🤦
Valtozo h mennyi vendég van
Én minden alkalommal meg jelentem mikor kiközvetítettek.
Még akkoris mikor már a várakozáskor megmondták megvan ki a nyerő csak így a hivatalos. Mondtam is az ugyintezőnek semmi gond ,de akkor minek bolondítanak ide ???
Jelentkeztem gyárba is de mint kiderült pont abba amelyik bezár...
Lidl,Tesco,penny , óvodák ,bölcsődék ,nevelô otthonok....sorolhatnám
Kerestem en a kormozes előtt is

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!