Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
 151/210 A kérdező kommentje:

Nemrég kezdtem,ennyi vendégem még nincsen mint egy profinak.

Munkaügyis napra sose tervezek semmi mást ,multkor szoszerint egy busznyi közmunkás ment be épp előttem,lejárt nekik a szerződés , még az ügyfélfogadási időn túl is ott ültem 😀 túlóráztak bent .

2020. febr. 12. 16:01
 152/210 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántás,de te a település adottságait nem tudod változtatni... Ha nincs munka akkor sajnos nincs munka.. többit tudod
2020. febr. 12. 16:09
 153/210 A kérdező kommentje:

Nemcsak helyben keresek a környező településeken is.

Csak pont környéken bezár egy nagy gyár is (ABB )

Oké nem ott dolgoztam de ujra plusz ennyi munkanélküli....szomorú.

2020. febr. 12. 16:10
 154/210 anonim ***** válasza:

Szomorú,de elsősorban magadnak kell keresni. Nem véletlenül hangoztatjuk a külföldi munkát amúgy.

Nekem is van érettségi + 4 szakma utolsóban dolgozok. Pesten ezekkel nem találtam melót bár nem is ezeket a szarokat kellett volna.

Én se jöttem a rózsadombról anno szegénységben éltünk, villany víz kikötve.

Csaladbol nekem.van rendes munkám, tobbi az ha akar bemegy ha akar nem...

Könnyen hozzá lehet szokni a nem dolgozáshoz.

2020. febr. 12. 16:16
 155/210 A kérdező kommentje:

attól mert nincs fix munkám ez nem azt jelenti hogy fekszek egésznap HOlnapra már vannak vendégek.

Írom is fel a bevételt majd😊

Külföld tényleg nemm megoldható ,nem hagyom itt a páromat ,meg tőke sincs hozzá.

2020. febr. 12. 16:28
 156/210 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi vendég?

Nekem mint közvetítőnek az a tapasztalat ha egyeztetünk időpontot egy emailt smst is lusta dobni h bammeg nem megyek.

Kommentekbe is lehet olvasni h " ennyi pénzért fel se kelek" írja ezt az aki ezt a mondtatot se tudja helyesen leírni max kb. az alsó 4 általános van meg 2x így jön ki neki a 8 általános.

Több térség is hozzámtartozik igaz ez bpre és vidékre is.

Nettó 120-160 ezer 2-3 műszak van ahol igen 12 óra,de van céges busz, sok helyen még a szállás is és van ahol még napi 1* meleg kaja. Erre benyögi hogy neki ez kevés.. persze h az nyilván,de mindig jobb mint a semmi. Céges busz elviszi kaja, meg fizu...

Nem értem az ilyen mentalitást kár volt ide felnéznem 🤦🤦🤦

2020. febr. 12. 16:36
 157/210 A kérdező kommentje:

Valtozo h mennyi vendég van

Én minden alkalommal meg jelentem mikor kiközvetítettek.

Még akkoris mikor már a várakozáskor megmondták megvan ki a nyerő csak így a hivatalos. Mondtam is az ugyintezőnek semmi gond ,de akkor minek bolondítanak ide ???

Jelentkeztem gyárba is de mint kiderült pont abba amelyik bezár...

Lidl,Tesco,penny , óvodák ,bölcsődék ,nevelô otthonok....sorolhatnám

Kerestem en a kormozes előtt is

2020. febr. 12. 16:40
 158/210 anonim ***** válasza:
Úgy kérdeztem volna h holnapra pontosan mennyi
2020. febr. 12. 16:42
 159/210 A kérdező kommentje:
Holnapra 4 péntekre 6
2020. febr. 12. 16:43
 160/210 A kérdező kommentje:
Biztos most is lesz aki belem köt de leirtam :)
2020. febr. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!