Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
 181/210 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell ehhez modulokat tanulni.

Még a végén Ő okosít ki mindenkit 🤣 aki DOLGOZIK az alapból tudja ezeket.

Csak szólók a vállalkozók 90%a ilyen vélhetően majd a kedves körmös haverod is lenyúzza rólad a bőrt. Senki nem fog bejelenteni , hogy neki ne legyen haszna.

Amit körmözöl nála annak abból le kell adnod. ( Ha 4000 ft ért csinálod akkor 500-1000 ftot befog húzni)

Ezt az ÉLET című könyvben találod a VALÓSÁG fejezet alatt.

2020. febr. 13. 17:02
 182/210 anonim ***** válasza:
91%
Nem jársz mindennap arra oké,de most vhogy csak eljutottál mivel mentél gyalog, kocsival? Párodnak nem kellett most a kocsi?
2020. febr. 13. 17:04
 183/210 anonim ***** válasza:
91%

Anyukám, Borsodban lakva tudhatnád, hogy a szakértelmet nem megkövetelő munkahelyek 90%a nem fog rendesen bejelenteni. Mert nem éri meg.

A nagyokos tanfolyamodon azt is elmondták gondolom, hogy nem nagyon szívózhatnak, mert simán felnyomhatók munkaügyi bíróságon. Kölcsönös a bizalom és a haszon is. Biztos épp beteg voltál az adott órán...

Mellesleg te sem vagy jobb; ugyanúgy adót csalsz, mint ők, a feketén körmözéssel. De ezt már csak halkan mondom.

Eddig sajnáltalak, innentől nincs miért. Mindent csak magadnak köszönhetsz.

2020. febr. 13. 17:10
 184/210 anonim ***** válasza:
88%
Mert inkább a semmi, mint 4 óra. Kérdező mindenre van kifogásod. Mond meg egyenesen, hogy lusta vagy dolgozni. Nem kell ez a körítés.
2020. febr. 13. 17:11
 185/210 A kérdező kommentje:

Kigúnyolhattok akkorsem fogom hagyni magam átverni,ilyen dolgokban.

Mikor direkt elmondták mire figyeljünk oda.

Most odaúton egy ismerőssel mentem ,hazafelé meg busszal ...a buszvégállomásra sétáltam akkor esett útba ez a bolt.

Páromnak mindig hétköznap kell az auto nagyon ritka amikor nem.

2020. febr. 13. 17:11
 186/210 anonim ***** válasza:
94%

Én is megsajnáltalak egy ideig de már nem... Busszal mentél? Hány km? Közeli város az kb 20 km lehet akkor a havi bérleted is.20 ezer körül lett volna szerintem bőven jó.

Ha meg utaztál akkor mi a francnak mentél be? Gondoltad majd dobnak egy autót a valagad alá teli tankkal minden hónapban?

És igaza van az előzőnek,te se vagy különb! Adót csalsz! Nem adózol,de azt te elvárnád h utannád a masik minden percet leadózzon.

A munkaügyin kérdezd meg legközelebb az ilyen hülyeségeidet...

Nem sajnál senki.

Szánalmas vagy 🤮🤮🤮

2020. febr. 13. 17:17
 187/210 anonim ***** válasza:
94%

De mi ebben az átverés???? Én értem, hogy annyi eszed sincs, mint egy marék lepkének, de azt a picit legalább próbáld már használni!!!

Bejelenthetnek 8 órára minimálbérre, te kapsz 107ezret egy hónapra, ők meg kifizetnek utánad egy csomó pénzt. Mindenki szarul jár. Vagy bejelentenek négy órára, fizetnek utánad minimális járulékot, zsebbe meg kapnál gondolom 130-150 körül. Ök is jól járnak, meg te is. Annyira nem bonyolult.

2020. febr. 13. 17:18
 188/210 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam,hogy autót adnak de itt a korábbi hozzászólásokban rám támadtak hogy de kötelező a bérletet fizetni nekik.

Mint kiderült ,kamu volt.

Nekem nem azzal volt a bajom ,hanem hogy egy idegen ott ver át ahol akar engem semmi sem véd ha nem fizeti ki esetleg a munkaórákat.

2020. febr. 13. 17:20
 189/210 A kérdező kommentje:

4 órában jelentett volna be

És hiába írtak itt esküszöm eszembe is jutott,hogy a bérletet fizetniük kell mert azt mondta hogy a bejárást oldjam meg ahogy tudom.

2020. febr. 13. 17:21
 190/210 anonim ***** válasza:
94%

De érdekes hogy engem 100 km is foglalkoztatnak fizetik a bérletet...

Téged meg 20 km-ről se 🙄

Elgondolkozok rajta miért...

2020. febr. 13. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!