Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.
Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.
Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

Nem kell ehhez modulokat tanulni.
Még a végén Ő okosít ki mindenkit 🤣 aki DOLGOZIK az alapból tudja ezeket.
Csak szólók a vállalkozók 90%a ilyen vélhetően majd a kedves körmös haverod is lenyúzza rólad a bőrt. Senki nem fog bejelenteni , hogy neki ne legyen haszna.
Amit körmözöl nála annak abból le kell adnod. ( Ha 4000 ft ért csinálod akkor 500-1000 ftot befog húzni)
Ezt az ÉLET című könyvben találod a VALÓSÁG fejezet alatt.

Anyukám, Borsodban lakva tudhatnád, hogy a szakértelmet nem megkövetelő munkahelyek 90%a nem fog rendesen bejelenteni. Mert nem éri meg.
A nagyokos tanfolyamodon azt is elmondták gondolom, hogy nem nagyon szívózhatnak, mert simán felnyomhatók munkaügyi bíróságon. Kölcsönös a bizalom és a haszon is. Biztos épp beteg voltál az adott órán...
Mellesleg te sem vagy jobb; ugyanúgy adót csalsz, mint ők, a feketén körmözéssel. De ezt már csak halkan mondom.
Eddig sajnáltalak, innentől nincs miért. Mindent csak magadnak köszönhetsz.

Kigúnyolhattok akkorsem fogom hagyni magam átverni,ilyen dolgokban.
Mikor direkt elmondták mire figyeljünk oda.
Most odaúton egy ismerőssel mentem ,hazafelé meg busszal ...a buszvégállomásra sétáltam akkor esett útba ez a bolt.
Páromnak mindig hétköznap kell az auto nagyon ritka amikor nem.

Én is megsajnáltalak egy ideig de már nem... Busszal mentél? Hány km? Közeli város az kb 20 km lehet akkor a havi bérleted is.20 ezer körül lett volna szerintem bőven jó.
Ha meg utaztál akkor mi a francnak mentél be? Gondoltad majd dobnak egy autót a valagad alá teli tankkal minden hónapban?
És igaza van az előzőnek,te se vagy különb! Adót csalsz! Nem adózol,de azt te elvárnád h utannád a masik minden percet leadózzon.
A munkaügyin kérdezd meg legközelebb az ilyen hülyeségeidet...
Nem sajnál senki.
Szánalmas vagy 🤮🤮🤮

De mi ebben az átverés???? Én értem, hogy annyi eszed sincs, mint egy marék lepkének, de azt a picit legalább próbáld már használni!!!
Bejelenthetnek 8 órára minimálbérre, te kapsz 107ezret egy hónapra, ők meg kifizetnek utánad egy csomó pénzt. Mindenki szarul jár. Vagy bejelentenek négy órára, fizetnek utánad minimális járulékot, zsebbe meg kapnál gondolom 130-150 körül. Ök is jól járnak, meg te is. Annyira nem bonyolult.
Nem gondoltam,hogy autót adnak de itt a korábbi hozzászólásokban rám támadtak hogy de kötelező a bérletet fizetni nekik.
Mint kiderült ,kamu volt.
Nekem nem azzal volt a bajom ,hanem hogy egy idegen ott ver át ahol akar engem semmi sem véd ha nem fizeti ki esetleg a munkaórákat.
4 órában jelentett volna be
És hiába írtak itt esküszöm eszembe is jutott,hogy a bérletet fizetniük kell mert azt mondta hogy a bejárást oldjam meg ahogy tudom.

De érdekes hogy engem 100 km is foglalkoztatnak fizetik a bérletet...
Téged meg 20 km-ről se 🙄
Elgondolkozok rajta miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!