Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
 171/210 A kérdező kommentje:

Köszönöm akik szurkoltak...

Hát nem a legjobb sajnos,bejárást oldjam meg ahogy tudom ,valamint 8-17:30 ig van nyitva de csak 4 orasba venne fel ...mármint legyek ott addig de papíron 4 órás

Marad a körmözés.

2020. febr. 13. 15:45
 172/210 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
91%

Bevasarlasbol hazafelé? Ez milyen messze van? Hogy kerültél oda?

Gondolom papíron 4 oraert kapnal fizut, a többit zsebbe? Ezzel nem lennél előrébb??

2020. febr. 13. 16:16
 173/210 anonim ***** válasza:
94%

De bazz. Négy órás bejelentés pont négy órával hivatalosabb, mint amit most csinálsz. Zsebbe meg nyilván megkapod a nyolc órát.

Innentől kezdve tényleg felesleges bármit is segíteni neked, mindenre csak a kifogást keresed. Egy vicc vagy, komolyan.

2020. febr. 13. 16:49
 174/210 A kérdező kommentje:

Ilyenbe nem mászok bele ,mert ha esetleg nem fizetnek ki akkor cseszhetem ,hogy valóságban 9 óra a munkaidő,nem reklamálhatok...

Erre külön felhívtak a figyelmünket a munkaügyi tanfolyamon,volt tb ismeretek modul is. .

2020. febr. 13. 16:51
 175/210 A kérdező kommentje:

Ez a körüli nagyváros a Lidl be volram bevásárolni és mikor sétáltam ott el akkor láttam.

Kár,hogy nagy átverés.

2020. febr. 13. 16:52
 176/210 anonim ***** válasza:
94%

Veszett fejsze nyele...

Bevásárlásból haza felé...de nem tudod megoldani a bejárást? 🙄

8 órát fizetett volna...

Jajj istenkém ami szidást kaptál meg érdemled.

🧏⚰️

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

2020. febr. 13. 16:53
 177/210 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki tudja h ha papíron csak 4 órát fizet nem reklamálhatsz...de bammeg legalább azt a 4 órát megkapod legszarabb esetbe ha k.csög
2020. febr. 13. 16:55
 178/210 A kérdező kommentje:

Bevásárolni nem jarok napi szinten a közelebbi nagyobb varosban votlam nem helyben.

Ez átverés volt csak jobban hallgatok egy hozza értőre ,mert tényleg a munkaügyi tanfolyamon ezt is elmondták a tb modulban mire figyeljünk álláskeresés esetén is.

2020. febr. 13. 16:57
 179/210 anonim ***** válasza:
94%
Menthetetlen vagy...
2020. febr. 13. 17:00
 180/210 A kérdező kommentje:

Mert nem hagyom magam átverni ?

Úgy lehet egy hónap múlva johetnék ide hogy potyán dolgoztam.Ilyesmzr nem szabad bevállalni.

2020. febr. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!