Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.
Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.
Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett
Köszönöm akik szurkoltak...
Hát nem a legjobb sajnos,bejárást oldjam meg ahogy tudom ,valamint 8-17:30 ig van nyitva de csak 4 orasba venne fel ...mármint legyek ott addig de papíron 4 órás
Marad a körmözés.

Bevasarlasbol hazafelé? Ez milyen messze van? Hogy kerültél oda?
Gondolom papíron 4 oraert kapnal fizut, a többit zsebbe? Ezzel nem lennél előrébb??

De bazz. Négy órás bejelentés pont négy órával hivatalosabb, mint amit most csinálsz. Zsebbe meg nyilván megkapod a nyolc órát.
Innentől kezdve tényleg felesleges bármit is segíteni neked, mindenre csak a kifogást keresed. Egy vicc vagy, komolyan.
Ilyenbe nem mászok bele ,mert ha esetleg nem fizetnek ki akkor cseszhetem ,hogy valóságban 9 óra a munkaidő,nem reklamálhatok...
Erre külön felhívtak a figyelmünket a munkaügyi tanfolyamon,volt tb ismeretek modul is. .
Ez a körüli nagyváros a Lidl be volram bevásárolni és mikor sétáltam ott el akkor láttam.
Kár,hogy nagy átverés.

Veszett fejsze nyele...
Bevásárlásból haza felé...de nem tudod megoldani a bejárást? 🙄
8 órát fizetett volna...
Jajj istenkém ami szidást kaptál meg érdemled.
🧏⚰️
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Bevásárolni nem jarok napi szinten a közelebbi nagyobb varosban votlam nem helyben.
Ez átverés volt csak jobban hallgatok egy hozza értőre ,mert tényleg a munkaügyi tanfolyamon ezt is elmondták a tb modulban mire figyeljünk álláskeresés esetén is.
Mert nem hagyom magam átverni ?
Úgy lehet egy hónap múlva johetnék ide hogy potyán dolgoztam.Ilyesmzr nem szabad bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!