Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/210 A kérdező kommentje:

Nem kerülöm ,átlagos dolgokat veszek amiből főzni lehet.

Nem extra alapanyagokat vagy update vackokat .

Pl.kenyér ,tej,felvágott ,krumpli,hagyma,sárgarépa zöldség ,csirkecomb , bab ...pl mostanában ezeket vettem.

2020. febr. 9. 13:03
 32/210 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy olvasom itt veletek van a fő probléma.

Te nem akarsz dolgozni, a párod meg olyan melót végez ami nem fix. Pedig jobban járnátok ha mind a ketten fix béres bejelentett melót keresnétek.

Saját magatokat hozzátok ciki helyzetbe már bocsi. Ha szrul.keres párod akkor az megint nem a város hibája.

Nincs min spórolni mert a bevételetek mínuszos.

Azért egy kb értéket letudsz írni nem?

Hogy pl párod most keresett havi.300 ezret te meg 60 ezret az 360 ezer. De a kiadás volt 270...

Ti nem akartok magatokon segíteni, mi meg nem tudunk...

Írtad h helyben van egy coop... Miért nem jó ott a kaját vásárolni? Gyalog eltudsz oda menni... Miért kötelező neked 28 km távolabb menni? Írtad is h nem éri meg...

2020. febr. 9. 13:04
 33/210 A kérdező kommentje:

Dolgozom most is,csak nem bejelentetten. Azis munka igaz nem hivatalos ...sokaknak az a munka csak ami 8-4ig van

Párom mindig ebben dolgozott és jo is benne ,de az építőipar tényleg ilyen,Akkris ha épp a Dunántúlon laknánk.

A Coopba is járok néha ,ha nincs más választásom ,de nagyon drága van ami duplája !!szo szerint mint a Lidl be és nem is jo a minősége.

Plusz kaptam már ott büdös húst és mikor vissza vittem elzavartak vele higy nincs ennek semmi baja ...De ez már nem a kérdés témája.

2020. febr. 9. 13:09
 34/210 A kérdező kommentje:
Én a körmös tanfolyam elvégzése előtt kerestem fix munkát a környéken de nem találtam sajnos. Utána jött ez a lehetőség munkaügyi által ,de már nem támogatnak nem kapok egy Ft-ot sem csak be vagyok regisztrál va.
2020. febr. 9. 13:11
 35/210 Kandelakuku válasza:
100%

Nekem ez valahol nagyon bűzlik.

Én kőművest fél évig nem találtam, pontosabban csak hosszú hónapok múltán álltak velem szóba, annyi melójuk van, és akkor az asztalost már meg sem említem.... ez full hiányszakma most, nem vágom, h a párodnak hogy nem lehet melója.... Drágán vagy rosszul melózik? Vagy esetleg így sorban?

2020. febr. 9. 13:13
 36/210 A kérdező kommentje:

Hol keresel Kőművest? ha privatban irsz szívesen adok elérhetőséget ha közelben vagy.

Jól dolgozik, inkább az emberek se dolgoztatnak annyit,volt aki mondta ,hogy mégse menjen most nem újít fel idén mert nekik is sok kiadásuk volt.

Ez már kiesés pl.

2020. febr. 9. 13:16
 37/210 anonim ***** válasza:
83%
Huha végigolvastam... hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy azt várod, hogy valaki dolgozzon helyetted, keressen milliókat, te meg verhesd a segged a kanapéhoz. Jó nektek így, mert ha annyira szr lenne, már tettetek volna az ügy érdekében.
2020. febr. 9. 13:20
 38/210 A kérdező kommentje:

Én most is dolgozom ,nem más tart el ,parom is dolgozik

Csak amit itt mondtak pl máshova költözés nem tudunk 50 Ezerel többet fizetni albérletre az még mínuszba vinne nemhogy pluszba.

Szerettem volna én fix helyen dolgozni,jelentkeztem is helyben is sok helyre de nem verhetem az asztalt,hogy miért nem engem vesz fel.

Sajnos csak az érti aki megtapasztalta.

2020. febr. 9. 13:22
 39/210 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy kérdező ne te legyél felháborodva!

Hiába a Lidlbe fele annyi ha + benzin kell. Pl egy bevásárlás a coopba 20 ezer de gyalog mész vagy a lidlbe 14 ezer de plusz 5000 ft benzin... Azért nem mindegy.

Egyébként veletek valami nagyon nem oké..

Van más szakmád? Mihez értesz? Azért nem hiszem el hogy közmunkára nen vesznek fel... Büdös neked a munka az a helyzet.

Most ugye körmözöl ebből pl bejön havi 60 ezer ( vhol talán ezt írtad) de ha 8 órában lennél bejelentve akkor legrosszabb esetben is a minimalbér. 98 ezer... Azért az a plusz 30ezer jó lenne nem?

Igen sajnos akik 8-12 órát dolgoznak annak a te tingli tangli melód nem munka h egy héten kétszer le ülsz körmözni egy órát.

De legyél te megsértődve, mert elképzelni nem tudjuk hogy lehet vki ennyire lusta dolgozni aztán meg itt sírni.

Még azt tudnám javasolni hogy pl apóshoz szülőhöz tudtok-e menni lakni... Meglehet e őket kérdezni ha ennyire szarul éltek nem pedig makacskodni.

Munkahelyi központnál ha nem fizetnek attól még munkát lehet kérdezni, tanfolyam után érdeklődni.

Lidbe mellesleg 2000% hogy vab felvétel oda meg lehet buszozni!

2020. febr. 9. 13:24
 40/210 A kérdező kommentje:

Kisgyermekgondozó okj végzettségem van.Meg a kézápoló műkörömépítő okj.

Be adtam a Lidl be is az öneletrajzomat persze, ezt nem is kell mondani magamtól is megpróbáltam.

A 60 ezret nem én irtam hanem egy válaszolo ,én irtam Nemtudok konkret összegeket mennyi jövedelem volt.

2020. febr. 9. 13:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!