Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/210 A kérdező kommentje:

Sokan olyanok irnak aki pl írta hogy ő találna ám munkát ....kertem privatot hogy leirjam a hely nevet ,nem irt

Közmunkára nem vesznek fel, ott meg pont ,hogy nem vagyok nekik elég rászoruló. A helyi jegyző szoszerint ezt mondta.

Beadtam tényleg annyi helyre de egy két köszönjük nem -en kívül inkább síri csend volt a válasz.

2020. febr. 9. 13:34
 42/210 anonim ***** válasza:
82%

"Nemtudok konkret összegeket mennyi jövedelem volt."

Na hát mondjuk ez k_rva nagy baj. Nem is értem. Mi olyan nehéz abban, hogy veszel egy füzetet 15-ft-ért és vezeted benne, hogy az Ica fizetett 8.án 1500Ft-ot, a Marcsi 9.-én 2300Ft, Anci meg 11.-én 1800ft-ot. Így pl honnan tudod, hogy egyáltalán nem ráfizetéses-e amit csinálsz? Te inkább ne is gondolkodj vállalkozásban, mert 1 hónap alatt csődbe mennél. Rettenetesen buta vagy.

2020. febr. 9. 13:44
 43/210 anonim ***** válasza:
90%

Akkor bogarom téged jól átvertek!

Nem csak szegények.dolgoznak közmunkán.

Miért nekünk kellene rád írni? Te is tudsz másnak írni, neked kell a segítség nem nekünk.

Alapvető kérdéseket kerülőd... Januári bevételedet még mindig nem tudjuk... Csak azt h nem fix... Most az lehet havi 200 ezer is meg 6 millió is...

Szerintem meg törödjetek bele ami van, mert lusták vagytok tenni érte... Ez minden, gondozó vagy akkor pl kórház a környéken?

Nem nekünk kötelességünk munkát keresni...

Semmit nem tudunk hol laksz, mennyit kerestek úgy kb mennyi a kiadás, mert b..szod leírni. Annyit tudunk hogy megy a hiszti...

2020. febr. 9. 13:50
 44/210 A kérdező kommentje:

Tényleg a helyi jegyző mondta ha lehet e a nevet is megadnam hogy

Nem tud felvenni mert xy jobban rászorul amaz meg 2 gyereket kell etessen.

Nemtudom miért gondoljatok hogy kamu!!!!

2020. febr. 9. 13:53
 45/210 A kérdező kommentje:

A bevételt megpróbálom irni majd

Nem akartam hülyeséget irni mert nem vezettem eddig

Nem azért nem írom le mer titok lenney

2020. febr. 9. 13:55
 46/210 anonim ***** válasza:
89%

Azért hisszük, hogy kamu mert nem tudjuk elképzelni hogy nem tudod a bevételt...

Írni se kell..

Körmözöl.

Mennyiért csinálod? 3000 ft? 4000 ft? 5000 ft? Mennyien járnak hozzád egy hónapban? Ketten? Nyolcan? 15-en? Úgy kb? Fixen mennyi vendéged van?

Párod mennyit kap egy napra? 20ezer? 10 ezer? 7 ezer?... Hány napot megy úgy átlagosan? 15 nap van minden hónapban?

Kérdésekre nem nem válaszolsz.

Mi van azzal hogy vmelyik szülőnél laktok?

Kocsit ha ér még 300 ezret el lehetne adni venni belőle egy 150 ezres suzit keveset is eszik...

Én tippelek hogy 80% hogy borsod megyében laksz... De írj rám légyszi mert érdekel... Még ha a környéken vagy ideiglenesen én is tudok neked házimunkát adni ha érdekel.persze.

Ápolóként környéken sztk idősek otthona? Recepcióra is szoktam sztk-ban keresni.

Lehet rossz az önéletrajzod is.. írj ha kell segítség

2020. febr. 9. 14:10
 47/210 anonim ***** válasza:
33%

Itt mindenkinek szipi szupi állása van, és csilliárdokat keres, és el sem tudják képzelni, hogy valaki nem talál munkát, kár is ilyen kérdést kiírni.

Meg tudlak érteni, másfél éve keresek munkát, a kínálat csekély, pedig megyeszékhelyen élek, képzettségem és tapasztalatom alatti munkáknál már többször megkaptam, túlképzett vagyok, eladói meg árufeltöltői és csomagolòi munkáknál meg kapásból jön az elutasítás. A munkaügyi 1 év után újra indít tanfolyamokat, ott is kiderült, hogy nem fogadják el a jelentkezésem, mert alacsony végzettségűeknek vannak, pedig a tb ügyintézőit szívesen elvégeztem volna, dolgoztam benne 2 évet papír nélkül, és közmunkára sem tudtak kiközvetíteni. Nehéz, de próbálkozni kell tovább, egyszer talán nekünk is lehet szerencsénk.

2020. febr. 9. 14:12
 48/210 A kérdező kommentje:

Nincsenek figyel van aki csak egyszer jött pl diáklány mondta hogy teljesen oké volt tetszett (mert krdeztem miért nem jön ujra baj volt a munkammal? ) és azt mondta most épp neki se telik rá majd máskor .

A parom nem napi berben van hanem felméri a munkát és úgy ...Nemtudom a pontos árait de burkolas pl négyzetméterre ilyesmi.

Idősek otthona meg kórházban Nemtudok menni ez az én finnyassagom igaz ,hányok az ilyesmitől ,még a saját vérem se bírom

2020. febr. 9. 14:16
 49/210 A kérdező kommentje:

A kocsit nem adjuk el , ha másikat veszünk az átiratás a elviszi a különbözetet meg ez dobozos auto a Suzuki nemjo melósnak.

Nekem csak anyukám él de ő is a párjánál lakik.

Párom szüleinél meg nincs hely ,ők szívesen látnának de másfél szoba 4emberre ...

2020. febr. 9. 14:19
 50/210 anonim ***** válasza:
69%
Mi a baj a költözéssel? -50 ezer, és? Keress abban a nagyobb városban munkát, és ha találtál (aki akar talál), UTÁNA kivesztek ott egy albérletet. Mellette körmözhetsz. Máris nem -50 ezer, hanem +150 ezer.
2020. febr. 9. 14:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!