Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Anyagi gondok, ti hogy osztjàt...

Anyagi gondok, ti hogy osztjàtok be a pénzt hogy elég legyen?

Figyelt kérdés

Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kert nincs így ilyen jellegűeket kivéve.

Már Nemtudom min tudnék spórolni,tologatom a csekkeket is.

Ha bevasarolok máshol autóval akkor amivel olcsóbb elmegy benzinre ....mit rontok el? Egy ócska 300ezres autónk van amit kaptunk mikor após jelöltem újat vett

#spórolás #hogyan osszam be
2020. febr. 9. 11:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/210 A kérdező kommentje:

Az a baj vele hogy nincs annyi el több pénzünk kaució stb.

Ha találtam volna munkát ott már járnék dolgozni,ott adtam be e Lidl be a pennybe és cukraszdaba is pl...

2020. febr. 9. 14:27
 52/210 A kérdező kommentje:
Az a baj akkor lenne érthető ha leirjam a két város nevét de akkor meg félek megtalálnak ismerosok és kinevetnek.
2020. febr. 9. 14:30
 53/210 anonim válasza:
83%

Látom mindenre van kifogás. Sajnos a hiba az ön készülékében van. Én is volt, hogy reggel-este másfél órát buszoztam a munkahelyemre, és igen nehéz volt és a fa_szom ki volt vele, de nem rinyáltam, csináltam.

Az számomra is döbbenet, hogy nem tudjátok mennyi pénzt kerestek. Tessék forintra írni minden bevételt és minden kiadást. Egy doboz gyufát is. Persze hogy nem juttok egyről a kettőre, ha azt sem tudjátok merre vagytok arccal.

Párod is szarul csinál valamit, ha burkolóként nem tud megélni. Nálam eltört nemrég egy járólap, ki akartam cseréltetni, 3 kedves mester is elküldött a francba, hogy ennyiért ők nem jönnek ki.

2020. febr. 9. 14:32
 54/210 A kérdező kommentje:

Mostantól írom a kiadásokat,

Nem azért nem megyek mert messze van hanem nem vettek fel!!!

Nem csak burkoló de sok ilyen jellegű munkája van.Kisebb javításokat is válllal.

2020. febr. 9. 14:35
 55/210 A kérdező kommentje:

Meg lehet ciki de innen a megyeszékhelyre a bérlet majd 50 ezer és azt Nemtudom megvenni csak úgy..

A közelebbi varosba csak 20 körül van,azért is ott kerestem

2020. febr. 9. 14:37
 56/210 anonim ***** válasza:
72%

Én fél évig napi 6 órát utaztam oda vissza melóba,.reggel 4kor keltem este 7kor értem haza nem volt poén és agyilag kicsinált.

Haza kellett költöznöm bpről vidékre, sos mennem kellett ( kitettek az albiból) pesten jobb volt a fizum mint sem felmondjak és.otthon keressek meg főleg kb havi 140 ezerért.

Mérlegeltem és sajnos én így döntöttem. Bejártam dolgozni napi 6 óra csak az utazás szerinted nekem ez mennyire tetszett? Plusz a bérletem is havi 80 ezer...

2020. febr. 9. 14:39
 57/210 A kérdező kommentje:

Persze de Nemtudom megvenni előre a bérletet 50 Ezerért plusz városi berlet is kell a megyeszékhelyre.

Ha megveszem akkor csússzunk a csekkel azt meg nem kene.

2020. febr. 9. 14:41
 58/210 anonim ***** válasza:
72%
Kisgyermeknevelőkből pedig hiàny van, nem kell neked eladónak lenned. Ne add fel, keress folyamatosan, ha messze van azt is kibírod pár hónapig amíg lesz pénz új albérletre, ha kell.
2020. febr. 9. 14:41
 59/210 anonim ***** válasza:
72%
Hát inkább csússz a csekekkel, ha ezen múlik hogy következő hónaptól legyen fizetésed. Mi is volt hogy csúsztunk pedig közel sem voltunk ekkora bajban, csak az a hónap húzós volt.
2020. febr. 9. 14:43
 60/210 A kérdező kommentje:

Kedves 58as meg köszönöm ha valaszolsz

Hol van hiany kisgyermeknevelőkből? Ezzel kezdtem mivel ez a szakmám minden ovi bölcsi nevelő otthonba is beadtam.

Anno ez volt az álmom 5 -ös a szakmám ,de sose vettek fel.

2020. febr. 9. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!