Német tb van de közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyaro. Ra. A daknál vagyok biztosítva. Nem tudom mit tegyek, mert itt nincs tb. Ki hallott azE 106 nyomtatványról?
Szerintem jobban is jár ha a ti kis adótokat nem veszi igényben.Milyen szánalmasak vagytok.Milyen hazaárulás? Milyen haza?? Miközben egy c..... irányítja a MAGYAROK országát :D? Ugyan. Menekül mindenki külföldre, és jobban teszik!
Kedves kérdező, Bajorországban 300 euró a gyes, az alap, de mivel neked bejelentett munkaviszonyod volt, így lehet, hogy többet kapsz. Plusz még a családi pótlék. A betegellátás is jobb, itt ember számba vesznek, és 2 vagy 3 menü közül választhatsz szüléskor, míg otthon egy zsömlét dobnak eléd...
A sok buta mentalitású hazaszerető ember meg maradjon az országba, örüljenek egymásnak :D
21 ahogy mondod :D
A többi meg puszilgassa a nagy "magyarorszag" terkepet.
mekkora kamu.
Ha kíváncsi vagy én hogy élek írj privátot.
lúzer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!