Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Német tb van de közben egyedül...

Német tb van de közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyaro. Ra. A daknál vagyok biztosítva. Nem tudom mit tegyek, mert itt nincs tb. Ki hallott azE 106 nyomtatványról?

Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem ha tudna nekem ebben segíteni valaki.Németországban dolgoztam húsiparban ,jelenleg 6 hónapos állapotos vagyok a Dak biztosítónál vagyok biztosítva.Közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyarországra,mert bár van bejelentet lakcímem nincs hol lennem.Magyarországon nincs biztosításom. Feldkirsenbe német nőgyógyászhoz jártam február 21 kell mennem legközelebb.Nem tudom ,hogy mi a legcélszerűbb nekem mint egyedülállónak.Magyarországon az OEP azt mondta ,hogy próbáljam meg kikérni a 106 nyomtatványt ,mert ha a biztosítóm kiadja akkor megszülhetek itthon is .Nem tudom ,hogy akkor a gyerekemnek mi jár ha itthon születik meg .Mivel egyedül fogom nevelni sajnos ezt fontos szempont. Munichben élnek barátaim ki tudok hozzájuk járni és egy kis időt ott tölteni amíg meg nem születik a gyerek.Ebben az esetben átmennék Önhöz ,ha ez lehetséges.Segítségét előre is köszönöm.

2014. febr. 8. 20:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jobban is jár ha a ti kis adótokat nem veszi igényben.Milyen szánalmasak vagytok.Milyen hazaárulás? Milyen haza?? Miközben egy c..... irányítja a MAGYAROK országát :D? Ugyan. Menekül mindenki külföldre, és jobban teszik!

Kedves kérdező, Bajorországban 300 euró a gyes, az alap, de mivel neked bejelentett munkaviszonyod volt, így lehet, hogy többet kapsz. Plusz még a családi pótlék. A betegellátás is jobb, itt ember számba vesznek, és 2 vagy 3 menü közül választhatsz szüléskor, míg otthon egy zsömlét dobnak eléd...

A sok buta mentalitású hazaszerető ember meg maradjon az országba, örüljenek egymásnak :D

2014. febr. 9. 14:33
 22/26 anonim ***** válasza:
93%

21 ahogy mondod :D

A többi meg puszilgassa a nagy "magyarorszag" terkepet.

2014. febr. 9. 15:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Kedves hazaáruló. Évekig dolgoztam Magyaro. játékteremben.Már 2003ban 300-500 ezer forintot kerestem és volt,hogy 25 napot dolgoztam,12 órában.Van saját házam és van autóm.Múlt évben kétszer voltam Olaszországban nyaralni.Milánó gyönyörű,amit Te talán még képeken sem fogsz látni,a buta magyar mentalitásod miatt.Dolgozni lehet ésszel és ész nélkül ..Te valószínű az utóbbihoz tartozol.34 éves vagyok és kislányom lesz és mindent megteszek ,hogy csoda szép élete legyen. Megmutatom neki a világot és csak sajnálom ,hogy a Te gyereked max. a kerítést látja majd .Köszönöm a többieknek ,kedvesek vagytok .Közben kibékültem az apával ,úgyhogy minden rendben.
2014. febr. 9. 17:00
 24/26 anonim ***** válasza:

mekkora kamu.

Ha kíváncsi vagy én hogy élek írj privátot.

lúzer

2014. febr. 9. 19:24
 25/26 anonim ***** válasza:
24. Mi ebben a kamu?
2014. febr. 9. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Hogy élsz? Fogadni mernék, hogy valami diplomás okostojás vagy, aki szaré hugyért dolgozik,miközben más országban a végzettségével 2x annyit kapna :D
2014. febr. 9. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!