Német tb van de közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyaro. Ra. A daknál vagyok biztosítva. Nem tudom mit tegyek, mert itt nincs tb. Ki hallott azE 106 nyomtatványról?
Jobban jársz és főleg a gyerek is,ha kint szülsz!Én 100% nem jönnék haza!!!Nevezzenek akárhogy is!Mindig azok mondják,hogy a pénz nem boldogít,akinek tömve van folyamatosan a tárcája!Amúgy meg a ci...ok sehol nem dolgoznak és úgy szülnek,hegyre halomra,úgyhogy nem volt jó a hasonlat!Az az ország szégyene,ha itt tisztességes munkából éhen döglik az ember!És az is elég gáz,hogy le...nak,miből élsz itthon,még beléd is rúgnak,csak akkor "hiányzol",ha kiderül rólad,hogy nem itthon melózol.
Tehát,mindegy hol vagy,mindenképp "nulla" vagy.
11/12 vagyok.Igen.Csak azt nézd,mi a jó neked,de főleg a gyerekednek!Szimpla hazaszeretetből nem tudsz bevásárolni,
meg számlákat stb.stb.fizetni.Kíváncsi lennék, akik hazaárulással vádolnak hányszor küldtek "cipősdobozt" karácsonykor!
Hah..lehet itt hazaärulozni, de en sem mennek haza 37 ezer ft-ert.Itt tenyleg többet kapok a gyerek utän.
A hazaszeretetböl a gyerekemnek nem fogok tudni normalis etelt a szajaba adni.
Ki beszelt itt segelyröl? Csaladi potlek meg a gyes 37.000 ft. Na abbol mi a vihar jön ki? Pelenkara nem eleg.
Jol is teszi, aki eljön onnan. Nincs közbiztonsag, akinek nincs nagymagyarorszag kitüzöje vagy tetkoja, az hazaärulo, ilyenekre hazamenni????
Magyar mentalitas....
párom 125K NETTÓ gyed-et kap és 180K nettót keresek 12K családi + 20K cafeteria.
ki kap 37K-t ?
Es aki nem tudja sehova lepasszolni a gyereket?Nincs nagymama, stb...Az hogyan menjen el kisbaba mellett dolgozni?
En Nemetben elek, itt dolgoztam, a gyerek 1 eves koraig nem fogok, söt lehet hogy utana se, mert nem tudom a gyereket kire hagyni.Itt nincs nagymama aki tudna ra vigyazni.
A kerdezönek azert irtak, hogy szüljön itt, mert igy jobban jar. Ha most hazamegy szülni, csak 37-et fog kapni, mert nem dolgozott otthon. Viszont itt valszeg dolgozott, mert a tb-je fizetve van.Az itteni munkajara Magyarorszagon egy fillert sem fog kapni. Ezert erdemes itt szülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!