Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Német tb van de közben egyedül...

Német tb van de közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyaro. Ra. A daknál vagyok biztosítva. Nem tudom mit tegyek, mert itt nincs tb. Ki hallott azE 106 nyomtatványról?

Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem ha tudna nekem ebben segíteni valaki.Németországban dolgoztam húsiparban ,jelenleg 6 hónapos állapotos vagyok a Dak biztosítónál vagyok biztosítva.Közben egyedülálló lettem és haza jöttem Magyarországra,mert bár van bejelentet lakcímem nincs hol lennem.Magyarországon nincs biztosításom. Feldkirsenbe német nőgyógyászhoz jártam február 21 kell mennem legközelebb.Nem tudom ,hogy mi a legcélszerűbb nekem mint egyedülállónak.Magyarországon az OEP azt mondta ,hogy próbáljam meg kikérni a 106 nyomtatványt ,mert ha a biztosítóm kiadja akkor megszülhetek itthon is .Nem tudom ,hogy akkor a gyerekemnek mi jár ha itthon születik meg .Mivel egyedül fogom nevelni sajnos ezt fontos szempont. Munichben élnek barátaim ki tudok hozzájuk járni és egy kis időt ott tölteni amíg meg nem születik a gyerek.Ebben az esetben átmennék Önhöz ,ha ez lehetséges.Segítségét előre is köszönöm.

2014. febr. 8. 20:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Jobban jársz és főleg a gyerek is,ha kint szülsz!Én 100% nem jönnék haza!!!Nevezzenek akárhogy is!Mindig azok mondják,hogy a pénz nem boldogít,akinek tömve van folyamatosan a tárcája!Amúgy meg a ci...ok sehol nem dolgoznak és úgy szülnek,hegyre halomra,úgyhogy nem volt jó a hasonlat!Az az ország szégyene,ha itt tisztességes munkából éhen döglik az ember!És az is elég gáz,hogy le...nak,miből élsz itthon,még beléd is rúgnak,csak akkor "hiányzol",ha kiderül rólad,hogy nem itthon melózol.

Tehát,mindegy hol vagy,mindenképp "nulla" vagy.

2014. febr. 8. 22:02
 12/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Bár volt egy pár beteges hozzá szólás.Amikor gyereket vár egy nő igenis gondolni kell a jövőre.Mert neki jövőt kell biztosítani.Hazaáruló ..ki ez a beteg ...neked drágám komoly problémák vannak az agyaddal.
2014. febr. 9. 00:05
 13/26 anonim ***** válasza:

11/12 vagyok.Igen.Csak azt nézd,mi a jó neked,de főleg a gyerekednek!Szimpla hazaszeretetből nem tudsz bevásárolni,

meg számlákat stb.stb.fizetni.Kíváncsi lennék, akik hazaárulással vádolnak hányszor küldtek "cipősdobozt" karácsonykor!

2014. febr. 9. 00:40
 14/26 anonim ***** válasza:

Hah..lehet itt hazaärulozni, de en sem mennek haza 37 ezer ft-ert.Itt tenyleg többet kapok a gyerek utän.

A hazaszeretetböl a gyerekemnek nem fogok tudni normalis etelt a szajaba adni.

2014. febr. 9. 12:28
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát aki már enni se tudott adni a gyerekének Magyarországon az tényleg egy nagy vesztes lehet. Az ilyenek jobb is ha lehúznak innen legalább nem állnak sorba segélyért.
2014. febr. 9. 12:58
 16/26 anonim ***** válasza:

Ki beszelt itt segelyröl? Csaladi potlek meg a gyes 37.000 ft. Na abbol mi a vihar jön ki? Pelenkara nem eleg.

Jol is teszi, aki eljön onnan. Nincs közbiztonsag, akinek nincs nagymagyarorszag kitüzöje vagy tetkoja, az hazaärulo, ilyenekre hazamenni????

Magyar mentalitas....

2014. febr. 9. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
6%

párom 125K NETTÓ gyed-et kap és 180K nettót keresek 12K családi + 20K cafeteria.

ki kap 37K-t ?

2014. febr. 9. 13:22
 18/26 anonim ***** válasza:
5%
Az kap 37K akinek büdös a munka és gyerekszülés után már nem is kar dolgozni csak otthon ülni.
2014. febr. 9. 13:25
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

Es aki nem tudja sehova lepasszolni a gyereket?Nincs nagymama, stb...Az hogyan menjen el kisbaba mellett dolgozni?

En Nemetben elek, itt dolgoztam, a gyerek 1 eves koraig nem fogok, söt lehet hogy utana se, mert nem tudom a gyereket kire hagyni.Itt nincs nagymama aki tudna ra vigyazni.

A kerdezönek azert irtak, hogy szüljön itt, mert igy jobban jar. Ha most hazamegy szülni, csak 37-et fog kapni, mert nem dolgozott otthon. Viszont itt valszeg dolgozott, mert a tb-je fizetve van.Az itteni munkajara Magyarorszagon egy fillert sem fog kapni. Ezert erdemes itt szülnie.

2014. febr. 9. 13:50
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt mondom, szüljön ott és ne is jöjjön haza élősködni más adóforintjain.
2014. febr. 9. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!