Nem fizetem a lakásbiztosítási díjat, mennyi pénzt követelhet a biztosító?
és most véglegesítenék:
Ön is meg én is néhány dologban tévedtünk, mindketten bevalljuk hogy néha tévedünk. Viszont ez a vita nem ártott mert felfrissítettem a tudás táromat ami a szerződéses feltételeket illeti, és jobban megismertem egy tiszteletre méltó konkurens cég termékét.
Ami a termékeket illeti szerintem minden ügyfél eldönti magában hogy melyik cégnél járna jobban, mivel minden ügyfélnek vannak személyes igényei és, bár lehet hogy egyik vagy másik termékben ingyen van belefoglalva fedezet nem biztos hogy az ügyfélnek szüksége van rá, vagy, nem biztos hogy szüksége van hatalmas biztosítás összegekre(hiszen van akinek az ingóságai értéke még az alsó limit felét sem érik el).
Ami Önt mint vitapartnert illeti, véleményem szerint ha munkatársam lenne lehet hogy sokat tudnák tanulni Öntől, (és lehet hogy fordítva is igaz...)
tehát továbbra is állok ellenébe amennyiben úgy érzem hogy nem egészen pontos amit leír :) és amennyiben egyetértek Önnel azt is fogom jelezni(amit ha emlékszik más írásoknál meg is tettem)
na, szóval kellemes hétvégét, és gyógyulást
"a) Általános felelősségbiztosítás
1. Biztosítási események:
Azok a szerződésen kívül,
a) a Magyarország területén e szerződés hatálya alatt
okozott és bekövetkezett személysérüléses vagy dologi
(dolgokban keletkezett) károk, amelyekért a biztosított
mint
• belátási képességgel nem rendelkező vagy korlátozott
belátási képességű személyek gondozója,
• emberi erővel hajtott kerékpár és rokkantjármű
használója,
• közúti, közlekedési balesetet előidéző gyalogos,
• szervezett kereteken kívüli, hobbi célú sporttevékenységet
végző (a gépi meghajtású sporteszközök
kivételével),
b) a kockázatviselés helyén e szerződés hatálya alatt okozott
és bekövetkezett személysérüléses vagy dologi
károk, amelyekért a biztosított mint
• háziállat tartója,
• önvédelmi lőfegyver vagy egyéb önvédelmi eszköz
használója
e minőségében a magyar jog szabályai szerint kártérítési
kötelezettséggel tartozik.
2. Nem téríti meg a biztosító azokat a károkat, amelyeket
·· a biztosított háziállatai növényi kultúrákban okoztak,
·· a biztosított olyan fajtájú állatai okoztak, amelyek tartását
jogszabály vagy az adott területen a helyi önkormányzat"
ez egy kiegészítés ami a háziállat témát érinti.
szóval fizetünk bármely háziállat esetében - kizárások(pitbull, stb)
tisztelettel
"ami a HI -t jelenti- mióta a laptop és a mobil tartozik ebbe a kategóriába? :) pontosan ezért van nálunk ilyen extra szolgáltatás mert ezek mobileszközök"
HI=azok a vagyontárgyak, amelyek a háztartás szükségesek és a biztosított személyes HASZNÁLATÁRA, fogyasztására szolgálnak
Magyarul az Aegonnál minden ami 200e Ft érték alatti elektronikus vagy bármilyen eszköz, legyen az jakuzzi és szauna is!!!! Háztartási ingóságnak minősül!
Magyarul:
Magyarországon belül a lakásbiztosítás fizet!
És ami itt jött Önnek képzavarba, hogy én azt írtam külföldre 100%-ban kellene más kérdés, hogy ezt nem teszi meg mindenki, az utasbiztosítás!
Külföld: fizet az utasbizt.
és 7M ingóságnál fizet +ban a lakásbizt. 350e Ft-ot!
lehet az lap-top, hajnyíró, és magával vitt jakuzzi is!
na és az utasbiztosítás szolgáltat magyarországon? :) mi van ha itt lopják el a laptopot?
Akkor nem az utasbiztosítás fizet, hanem a lakásbiztosítás!
Amúgy pedig majdnem beletrafált, ha Balesetből adódóan meghal vagy megrokkan, Magyarországon is fizet az utasbiztosítás.
És ki mondta, hogy az Aegonnál kell kötni utasbiztosítást? Én tuti Axa-t kötnék :D:D:D
huuha! kösz a felvilágosítást! ami az utasbiztosítást illeti, jó az ha azért a pár ezer ft-ért itthon kifizetik a műtétet, vagy korházi napokra (külföndön) eurócskákban felszámolt összegeket! :))))
na ha van ilyen utasbiztosítás rögtön megkötöm! (a tb már nekem nem is kellene)
na szóval képben vagyok akkor! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!