Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Nem fizetem a lakásbiztosítási...

Nem fizetem a lakásbiztosítási díjat, mennyi pénzt követelhet a biztosító?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla, hogy a fordulónap előtt 30 nappal lehet max. felmondani a szerződést, így egy héttel azelőtt tettem meg, elutasították. Ha nem fizetem a díjat, nyilván megszűnik a szerződés, de az ügyfélszolgálatos szerint előfordulhat, hogy 60 napi díjat is elkérnek. Volt valakinek hasonló esete? A 30 napról érdekes módon elfelejtenek tájékoztatni szerződéskötéskor. Még a neten is csak a gyik alatt találtam meg, a tájékoztatóban nem.
2011. aug. 15. 17:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
ja, és írd csak le hogy mi van az aegon alapbiztosításában......(ugye a kiegészítőkért kell külön fizetni;) )
2011. aug. 26. 09:26
 32/46 anonim ***** válasza:

na, és találtam néhány kiegészítőt amit nem láttam az aegonos szerződésben: Adathordozók adatainak helyreállítása(max limit 1 M )

-átmeneti árúvédelem (max limit 1 M )

Ja , és ha pl konferenciára méssz párizsban és kirabolnak, ellopják a laptopod vagy mobilod térít az aegon és milyen limittel? (Mobileszközök biztosítása EU területre)

;)

nós , hogy hangzik?

2011. aug. 26. 10:30
 33/46 anonim ***** válasza:

egyelőre ennyi, kellemes hétvégét és gyógyulást kivánok!

(a nátha ellen nagyon jó az erős torma)

2011. aug. 26. 10:58
 34/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Magával vitt ingóság EU-n belül 5% HI:

Nem csak mobil és LAPTOP, hanem bmire fizet, az előbbi példával 7M-nál: 350 000 Ft-ot. Minden másra ott az utasbiztosítás.

Opti csomag?

Ön rossz lakásbiztosítással nézte, Én Aegon LSZB-t mondtam, amit nem talál meg interneten megkötésre, mert ezt a terméket alkuszok kérésére az Ügyfelek kielégítésére fejlesztettek ki.

Ön ilyet nem tud számolni, nem tud megkötni és csak akkor tudja átnézni a feltételeket, ha egy alkusz vagy az Aegonnál megmutatják.

Ön végig rossz biztosítást nézett és ebből adódnak a félreértések. Ön végig egy olyan biztositás ellen hozott fel érveket amelyet lehet hogy megver szolgáltatásban az Allianz, az árban még talán vitatkoznék is, de ez már ebben az évben tovább lett fejlesztve és ezzel nem tudja felvenni a versenyt, sajnálom.

Villámcsapás elsődleges és másodlagosra is fizet az Allianz?

Jégverésnél szabadban tároltra illetve lábon álló növényre?

Beázás nyitva hagyott nyílászárón van-e és milyen limittel?

Szabadban tárolt vagyontárgyakra mit fizet illetve milyen limittel?

Idegen ingóságra a házban fizet-e?

Külön Sportfelszerelést alapbiztosításban fizet-e?

Fagyasztott élelmiszereket milyen limittel fizeti?

Vészelhárítást milyen limittel, milyen szolgáltatásokra fizet?

Munkanélküliségi díjátvállalást van-e?

A kiterjesztett garancia biztosítás van-e?

Hirtelen elsőre.

És akkor az én számításaim:

Allianz alap: 8541 Ft Aegon:7905 Ft

Szolg:

Épület: 23,5 22M

HI: 6,2M 7M

ért.tárgy: 100e 100e

fel. bizt: 5M Ft 20M

családi bal. bizt: 200e 300e

Aegon szolgáltatásai +ban, alapban:

Beázás nyitva hagyott nyílászárón 50e Ft

kulcs,b.kártya,szem.okmányok elvesztése

beázás

munkanélküliségi díjátvállalás

fagyasztott élelmiszerek megromlása 100e Ft

magával vitt ingóság EU-n belül HI 5%

idegen HI megrongálódása 50e Ft

Vandalizmus,leszerelés,graffitti

Különleges üvegkár 50e Ft

EZ AZ ALAP

2011. aug. 26. 11:10
 35/46 anonim ***** válasza:

:) nana, már kezdődik az alkuszos félrevezetés!

én pontosan az LSZB biztosítás feltételeit néztem meg a neten és ott láttam(vagy nem) mindent.

válaszoljon csak szépen arra hogy mi van az alapban az aegonnál.

ami a HI -t jelenti- mióta a laptop és a mobil tartozik ebbe a kategóriába? :) pontosan ezért van nálunk ilyen extra szolgáltatás mert ezek mobileszközök

2011. aug. 26. 11:48
 36/46 anonim ***** válasza:
na és az utasbiztosítás szolgáltat magyarországon? :) mi van ha itt lopják el a laptopot?
2011. aug. 26. 11:50
 37/46 anonim ***** válasza:

[link]

látja, ilyen könnyű és nem vagyok se alkusz se aegonos! :)

szóval...."csak az alkuszoknál láthatjuk a szerződés feltételeit"?

2011. aug. 26. 11:56
 38/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

TÉVEDTEM,én beszoktam látni ,ha valamit rosszul írok, el tudja olvasni és láthatja a szerződési feltételeket, de még mindig nem válaszolt kb. 40 kérdésemre, de mindegy.

Alap bet. lopás: Allianz. 2M Ft Aegon: 5,5

alap fel. bizt. Allianz: 5M Aegon: 20M

Ráadásul az allianzos nem tartalmazza a háziállat felelősségét.

Ezek a fő dolgok amikre nekem még mindig nem adott magyarázatot.

A betöréses lopásnál azt mondta nincs limit:

Az előbbiekben leírtam, amit megtaláltam, tehát akkor most ki is vezet félre kit?

Én is tévedtem, meg Ön is, a különbség, hogy én beláttam.

Magyarországi kérdéshez csak ennyit:

EU = [link]

Jah, hogy Magyarország az EU tagja :D

ja...

Mint fentebb már leírtam azokat a dolgokat amik az alapban vannak, elsőre

átolvasás után ezt ezekkel egészíteném ki:

villám 1,2 hatás

FLEXA

felhőszakadás

idegen jármű ütk

idegen tárgy rádőlése

rongálás

rablás

bet. lopás

dugulás

sér. csővezeték cseréje

vez. vizkár

ism épitmény, üreg beomlása

kő és földomlás

földcsuszamlás, földrengés

jégverés

hócsuszamlás

vihar

és amiket az imént leírtam

Szerintem túl régóta nyújtjuk ezt a témát, Ön minden egyes apró dologba próbál kapaszkodni miközben a fontos nagyobb dolgokat nem válaszolja meg.

Innentől kezdve szerintem értelmetlen további beszélgetés folytatása egyetlen egy szempont miatt:

Ön sohasem fogja bevallani, hogy egy alkusz jobbat tudott mint Ön, másrészt viszont csak az életben éles versenynél lehet teljes körűen bebizonyítani, hogy melyik a legjobb a piacon. Én szívesen versenyezek Önnel élőben is, de mint itt bebizonyosodott, nagyon hosszú és időigényes interneten megmutatnom miért is az a legjobb, ami a legjobb, főleg, ha elbeszélünk egymás mellett, amit élőben gyorsabban és egymás idejének rablása nélkül lehet véghezvinni.

2011. aug. 26. 12:34
 39/46 anonim ***** válasza:

még egyszer megnéztem az LSZB alapját:

tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, felhőszakadás, árvíz, hónyomás, idegen tárgyak rádölése, idegen jármű ütközése,jégverés, földrengés, földcsuszamlás,kő és földomlás, bet lopás rablás. EZEKEN FELÜL AZ AEGON KÜLÖN DÍJAT KÉR!

pl olyan dolgokért ami nálunk díjmentesen az alapban van. ezek a következők:

-csőtörés

-beázás

-épületrongálás

-üvegtörés

-zárcsere

-lopás

bővebb tájékoztatás:

[link]

2011. aug. 26. 12:40
 40/46 anonim ***** válasza:

Ön egyszerűen nevetséges!!!!!!! ami az EU témát illeti: kérdésem csak annyi: ha pesten megkötöm az aegonnál az utasbiztosítást Eu államokra néhány ezer ft-ért és itt Magyarosrzágon balesetet szenvedek(műtét kórház stb) akkor a biztosító térít az utasbiztosításom alapján?

akkor ha így van én rögtön megkötöm!!!!

:)))))))) észrevette milyen nevetséges bakit követett el?

amúgy én is bevallom ha tévedek ezt nem szégyellem, de előzőleg azt soha sem állítom hogy mindent tökéletesen és biztosan tudok!

a vkérdéseire válaszolni fogok(sok a kérdés és ehhez nekem idő kell ami nincs nagyon ),de amúgy a fenti linkre kattintva bárki megnézheti az allianzos szerződéses feltételeket

2011. aug. 26. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!