Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Nem fizetem a lakásbiztosítási...

Nem fizetem a lakásbiztosítási díjat, mennyi pénzt követelhet a biztosító?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla, hogy a fordulónap előtt 30 nappal lehet max. felmondani a szerződést, így egy héttel azelőtt tettem meg, elutasították. Ha nem fizetem a díjat, nyilván megszűnik a szerződés, de az ügyfélszolgálatos szerint előfordulhat, hogy 60 napi díjat is elkérnek. Volt valakinek hasonló esete? A 30 napról érdekes módon elfelejtenek tájékoztatni szerződéskötéskor. Még a neten is csak a gyik alatt találtam meg, a tájékoztatóban nem.
2011. aug. 15. 17:14
1 2 3 4 5
 11/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Szerintem a Lakás és szabadidő bizti tökéletesen megfelel, a Generalival pedig nem hiszem, hogy probléma lesz. Levélben automatikusan küldeni fogják a csekkeket, de nem biztos, hogy utána is mennek a végén ennek az összegnek.
2011. aug. 18. 13:56
 12/46 anonim ***** válasza:
na akkor kiváncsi vagyok az összes lehetséges fedezetre ami az Aegonnál van. mielőbb várom a válaszod tisztelt Krisztián!
2011. aug. 19. 07:46
 13/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

2 kérdés előtte: Mire megyünk, hogy melyik az olcsóbb vagy melyik éri meg jobban?

Illetve alapfedezetre, vagy bármire, amire kibővíthető?

2011. aug. 19. 09:05
 14/46 anonim ***** válasza:
melyek azok a fedezetek amelyekkel maximálisan kibővíthető a lakásbiztosítás (all risk). vagy más szóval az összes kockázat amelyet az AB bevállal a lakásbiztosítás keretein belül
2011. aug. 19. 10:03
 15/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Mindent, amit bevállal, de mégsem All Risk biztosítás keretein belül, remélem vasárnap össze tudom irni, de lehet kevés lesz hozzá sz idő.
2011. aug. 19. 13:32
 16/46 A kérdező kommentje:
A versenyeredményt küldjétek már el nekem is!:)
2011. aug. 19. 20:58
 17/46 anonim ***** válasza:
Krisztián , hagyd a vasárnapot , nem olyan sürgös, pihenjél! :)
2011. aug. 20. 20:25
 18/46 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Nem sok időm volt, amit össze tudtam szedni. Ami zavar, hogy a végén tudni is kellene, hogy amit szolgáltat, azt havi szinten mennyiért teszi, mert félek ott is eltérés lesz az Aegon javára.

Szolgáltatások:

Flexa

Villám elsődleges hatása

Vihar

Felhőszakadás

Hónyomás

Jégverés /lábon álló növényre és szabadban tárolt ingóságra is/

Napelem, napkollektor

Földrengés

Földcsuszamlás

Kő és földomlás

Ismeretlen üreg beomlása

Ismeretlen építmény, tárgy rádőlése

Idegen jármű ütközése

Betöréses lopás /kiemelném, hogy az alap 5,5 M Ft ingóságra, magasabb térítési összeg, mint bármelyik másik biztosítónál/

Rablás

Rongálás

Vízkár /dugulás,csőtörés,házt. gép elromlása,akvárium eltörése/

Elfolyt víz megtérítése

Üvegtörés

Kiegészítő üvegtörés

Különleges üveg törése /ezzel együtt bmilyen üveg;Cég és névtábla valamint tükör is/

Füst és koromszennyeződés/tűzkár nélkül/

Beázás

Beázás nyitva hagyott nyílászárón

Keresőtevékenység vagyontárgyai

Vandalizmus

Graffiti

Leszerelés

Szabadban tárolt vagyontárgyak /kerti bútor, grillsütő,úszómedence/

Besurranás

Idegen ingóságok kifizetése

Készpénz, értékpapir

Bankkártya, kulcs, személyes okmányok, elvesztése, elhagyása

Kerti növényzet

Sportfelszerelés

Fagyasztott élelmiszerek megromlása

Felelősségbiztosítás /20,5 M Ft/ fontos kiemelni a limitet is, hogy mekkora az összeg/

Háziállat felelősség /minden egyes állatra kivéve ló, marha/

Értéktárgyak

Baleseti kiegészítés

Élet és betegségi kiegészítők

Vészelhárítás /tetőfedő, üveges, zárjavító/, s ennek kifizetése

Szakiparos ajánlása bármilyen területen

Kiegészítő kisállatbiztositás

Garázsban tárolt személygépkocsik biztosítása

Munkanélküliségi díjátvállalás

Utasbiztosítás

Kiterjesztett garancia biztosítás elektronikus műszerekre /pl. javítási költségek/

UI: Nem az Aegon értékesítője vagyok, hanem ez jelen pillanatban a legjobb ár-érték arányú lakásbiztosítás MO-on

2011. aug. 23. 18:09
 19/46 anonim ***** válasza:

jól írta Krisztián! :)

nekünk ez mind megvan, ami több: panelhézag, lopás(nem betöréses) bankkártya letiltásának költségei (az aegon ezt nem téríti lásd ált szerződés felt. 2.14.a)

villámcsapás másodlagos hatása,felelősségbiztosítás bármely háziállatesetében (nem kivétel a ló stb)

Önrész nálunk nincs a kárkifizetésnél; ha az ügyfélnek kára volt, következő évben nem emeljük ezért a díjat(malusz besorolásunk nincs), a vállalkozás záradék esetében térítünk vagyontárgyakat, gépeket-berendezéseket,készleteket és pénzt egy bizonyos összegig.

A garázsban levő gépjárműre valóban kiterjed a fedezet? lásd a szerződés 4.2.c pontját.

na, szóval kapásból ennyi.

én csak azt állítom hogy sokan, nagyon sokan jönnek át hozzánk az aeogontól mert nincsenek megelégedve. ugyanúgy tudom hogy vannak elégedett ügyfeleik is, valószínü azért mert ezeknek még nem volt káruk és örvendenek hogy olcsó a biztosításuk)

üdv,

várjuk hogy írjál!

2011. aug. 24. 09:33
 20/46 anonim ***** válasza:
na, amit még nálad nem látok és fontos: árvíz?
2011. aug. 24. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!