Nem fizetem a lakásbiztosítási díjat, mennyi pénzt követelhet a biztosító?
2 kérdés előtte: Mire megyünk, hogy melyik az olcsóbb vagy melyik éri meg jobban?
Illetve alapfedezetre, vagy bármire, amire kibővíthető?
Nem sok időm volt, amit össze tudtam szedni. Ami zavar, hogy a végén tudni is kellene, hogy amit szolgáltat, azt havi szinten mennyiért teszi, mert félek ott is eltérés lesz az Aegon javára.
Szolgáltatások:
Flexa
Villám elsődleges hatása
Vihar
Felhőszakadás
Hónyomás
Jégverés /lábon álló növényre és szabadban tárolt ingóságra is/
Napelem, napkollektor
Földrengés
Földcsuszamlás
Kő és földomlás
Ismeretlen üreg beomlása
Ismeretlen építmény, tárgy rádőlése
Idegen jármű ütközése
Betöréses lopás /kiemelném, hogy az alap 5,5 M Ft ingóságra, magasabb térítési összeg, mint bármelyik másik biztosítónál/
Rablás
Rongálás
Vízkár /dugulás,csőtörés,házt. gép elromlása,akvárium eltörése/
Elfolyt víz megtérítése
Üvegtörés
Kiegészítő üvegtörés
Különleges üveg törése /ezzel együtt bmilyen üveg;Cég és névtábla valamint tükör is/
Füst és koromszennyeződés/tűzkár nélkül/
Beázás
Beázás nyitva hagyott nyílászárón
Keresőtevékenység vagyontárgyai
Vandalizmus
Graffiti
Leszerelés
Szabadban tárolt vagyontárgyak /kerti bútor, grillsütő,úszómedence/
Besurranás
Idegen ingóságok kifizetése
Készpénz, értékpapir
Bankkártya, kulcs, személyes okmányok, elvesztése, elhagyása
Kerti növényzet
Sportfelszerelés
Fagyasztott élelmiszerek megromlása
Felelősségbiztosítás /20,5 M Ft/ fontos kiemelni a limitet is, hogy mekkora az összeg/
Háziállat felelősség /minden egyes állatra kivéve ló, marha/
Értéktárgyak
Baleseti kiegészítés
Élet és betegségi kiegészítők
Vészelhárítás /tetőfedő, üveges, zárjavító/, s ennek kifizetése
Szakiparos ajánlása bármilyen területen
Kiegészítő kisállatbiztositás
Garázsban tárolt személygépkocsik biztosítása
Munkanélküliségi díjátvállalás
Utasbiztosítás
Kiterjesztett garancia biztosítás elektronikus műszerekre /pl. javítási költségek/
UI: Nem az Aegon értékesítője vagyok, hanem ez jelen pillanatban a legjobb ár-érték arányú lakásbiztosítás MO-on
jól írta Krisztián! :)
nekünk ez mind megvan, ami több: panelhézag, lopás(nem betöréses) bankkártya letiltásának költségei (az aegon ezt nem téríti lásd ált szerződés felt. 2.14.a)
villámcsapás másodlagos hatása,felelősségbiztosítás bármely háziállatesetében (nem kivétel a ló stb)
Önrész nálunk nincs a kárkifizetésnél; ha az ügyfélnek kára volt, következő évben nem emeljük ezért a díjat(malusz besorolásunk nincs), a vállalkozás záradék esetében térítünk vagyontárgyakat, gépeket-berendezéseket,készleteket és pénzt egy bizonyos összegig.
A garázsban levő gépjárműre valóban kiterjed a fedezet? lásd a szerződés 4.2.c pontját.
na, szóval kapásból ennyi.
én csak azt állítom hogy sokan, nagyon sokan jönnek át hozzánk az aeogontól mert nincsenek megelégedve. ugyanúgy tudom hogy vannak elégedett ügyfeleik is, valószínü azért mert ezeknek még nem volt káruk és örvendenek hogy olcsó a biztosításuk)
üdv,
várjuk hogy írjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!