KGFB-gondok, elakadás, kérdések! (? )
Figyelt kérdés
Nos lenne egy olyan kérdésem hogy nyáron fogom leteni a jogsit(akkor kapom meg), most jelenleg nincs autónk mert eladtuk, kb 2-3 hónapja, az elött fél évig ált a ház elött és nem fizettük be a biztosítási pénzt, kb 1 éve nem fizetünk pénzt kgfb-ra. Az lenne a kérdésem hogy az apám B7-ben van, elveszik a B.-a egy idő után? és ha vesz egy autót és késöbb én is vennék egy autót az ő nevére akkor az autókra B7.-re rá lehet "íratni"?2011. febr. 3. 19:18
1/7 anonim válasza:
nah szóval, ha a kocsi állt és nem fizettetek biztosítást rá, akkor naponta 300ft késedelmet ki kell fizetnetek a MABISZ-nak, ezt sajnos nem lehet megúszni, mert ha vesztek egy új autót amire kötelezőt köttök azt az elmaradt tartozást rögtön kidobja a gép....
A B-akkor veszítitek el ha 2éven túl vesztek kocsit, szóval ha apukádnak több mint 2 évig nincs kocsi a nevén bukta és A00-ra estek vissza.....
Ha vesztek kocsit gondolj rám szívesen megkötöm nektek!
sziszko07@gmail.com
remélem tudtam segíteni!
2/7 anonim válasza:
Nos kicsit tisztába téve a dolgot:Nem a gép dobja ki h nem fizettetek hanem a kocsitok eladásakor be kell menni a biztosítóba és ki kell kérni a bónuszigazolást az adásvételivel és ezt lehet átvinni az új autóra 2 évig de mivel elmaradás van nem fogják addig kiadni amíg ki nem fizeted az elmaradt mabisz díjat.Tehát marad az A0 ami még mindig jobb mint a sok mabisz díj.
3/7 anonim válasza:
Hát ez nem így van! A tartozást így is úgyis ki kell fizetni és ezért még nem teszik A0-ra!!!
4/7 anonim válasza:
Bizony minden esetben ki KELL fizetni a MABISZ-nak a késedelmet. Ami nem kisösszeg. Addig nem tud új biztosítást kötni. Vagyis tud, de ki kell rögtön az első dijjal fizetni a büntetést,addig nincs köteleződ. Az ismeretségi körömben sajnos többen jártak igy, mert nem kaptak csekket és nem jutott eszükbe, hogy már fizetni kellene. Egy negyedév kimaradt és 60000ft-ot kellett fizetni plusszba.
5/7 anonim válasza:
Be kellett volna menni a biztosítóba és szüneteltetni a kötelezőt. Szüleim ezt csinálták. Bár lehet Ők azért tudták megcsinálni, mert lejárt a műszaki. Mondjuk 1 év kimaradás után horror büntetést kaptok :(
6/7 anonim válasza:
Nos írom mégegyszer a kétkedőknek nem kell kifizetni, 2-3 ügyfelemmel le lett már ez rendezve 3-6 hónapos tartozás és él a biztosításuk azóta is többit privátban bárkinek, a második voltam.
7/7 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászoló:)
Dobj egy emailt nekem légyszi, kíváncsi vagyok mostmár:)nincs kiírva a neved után az email lehetőség!
sziszko07@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!