Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CIBEZZ diákszámla vs UniCredit...

CIBEZZ diákszámla vs UniCredit diákszámla kérdések?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

A szempontok:

- külföldről vásárlás paypal-on keresztül (tehát tudjak paypal-re utalni)

- ne kelljen havi több száz/ezer forintokat fizetni a banknak

És pár extra kérdés:

van-e valami "rejtett" költség, amit nem írnak a honlapon?

Pl. a bankkártya-kiállításért vagy bármiért kell-e fizetni?

Ha a CIBEZZ lenne a jobb, akkor azon belül melyik kártya?

Van CIBEZZ Visa Electron, CIBEZZ MasterCard Unembossed, és ezen felül valami CIB Internetkártya, ami nem tudom, hogy pontosan mi, egy külön "kategória" vagy ezt a Visa/MasterCard-on belül lehet igényelni?

És ez mire jó? Mert amúgy is lehet neten vásárolni, nem?

Semmit sem tudok a bankkártyákról/bankszámlákról, nagyon nem vagyok otthon a témában, úgyhogy előre is köszönöm a segítséget.

2011. okt. 2. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Cibezz. Az, hogy milyen kártyát kérsz, döntsd el. Az első évben ingyenes a bankkártya, ha jól tudom. Az internetkártya ingyenes, kérd azt is. Az egy "virtuális" kártya, hozzá tartozó alszámlával.

Kérd az összes számlád felvételét az internetbankba, akkor ott látod, és műveleteket is tudsz végezni.

2011. okt. 2. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Basszus nehogy a cibezz csomagot válaszd. Én most kaptam az első fizumat a kártyára és csomót levontak belőle pedig arról volt szó hogy 1 évig minden ingyenes merthogy ez ilyen fiataloknak való számlacsomag. Asszem én is átlépek máshova.
2011. okt. 2. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán menj be a bankba, és kérdezd meg, hogy mire vontak le egy csomót... Nekem évek óta Cibezz van, és semmit nem vonnak le...
2011. okt. 2. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert egyesek biztos keresnek hogy észre sem veszik...
2011. okt. 3. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
*annyit
2011. okt. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!