Nagyon fontttosss kérdések Paypal ügyben - nagyon szépen kkérrlek se-gítsetek?
Ajándékba szeretném megrendelni Avril legujabb albumát és 2 lehetőséget adott...egy paypal és egy nem tom miet...vmi sonymusic nem tom mi honlapon..én a paypalra mentem, mert azt mondták az biztonságosabb. De ugye amint beregisztráltam rögtön le akarta venni a pénzt..de még nem tettem rá (pénzt), mert azt hittem, hogy utánna kell mvit csinálni...ez így van vagy most csak azért mert úgy gondolja, hogy most akarok fizetni ? Nem úgy kellene lennie, hogy én teszek rá annyit amennyit levehet ? Kérte a kártyám adatait...és a hátuljáról egy 3 jegyű számot...a bank azt mondta, h megadhatom...akkor ez így jó, csak tegyek rá pénzt ?
Nagyon köszönöm és kellemes napot.
Negyedszerre olvasom a kérdésed, de még mindig nem értem, hogy mit csináltál. Légyszi fogalmazz érthetőbben.
Hol adtad meg a kártyaadatokat?
Ha paypal regisztrációt csinálsz, akkor nem vesz le pénzt.
Ha kártyát kapcsolsz hozzá, akkor lehet, hogy zárol 1 USD-t, de még ennek sincs köze a vásárláshoz.
Ha megvan a paypal számlád és a webshopon keresztül így fizetsz, akkor vagy a paypal számla egyenlegéből vonja le az összeget vagy ha nincs annyi egyenleg, akkor a hozzákapcsolt bankkártyáról.
Az is lehetséges, hogy Te nem regisztráltál a paypal-nál csak a kártyás fizetést bonyolította a paypal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!