Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Sikerült már valakinek lemonda...

Sikerült már valakinek lemondani a tesconál kötött biztosítását?

Figyelt kérdés

Tegnap kötöttem meg az 1 éves biztosítást,de az egyik ismerősömtől hallottam, hogy nekik is volt és hogy mennyit szenvedtek vele, illetve később kiderült, hogy nagyon kevés balesetre vonatkozik.

Szerintetek van esélyem a felmonásra? Vagy ha nem engedem, hogy vonja a kártyámról akkor meg tud szűnni nem fizetés miatt(valahol olvastam,hogy neki így sikerült,de félek,hogy valahogy be tudják hajtani rajtam) ?

tegnap 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem mert működő aggyal születtem és meg se kötöttem.
tegnap 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen biztosítás?

Egyébklnt jellemzően 14 napig felmondhatod.

tegnap 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Baleset biztosítás

"Biztosított lemondhat csoporttagságáról internetes, illetőleg telefonos csatlakozás esetén" -

Az a baj, hogy én személyesen kötöttem :( mondjuk nem magánál a biztosítónál, hanem a boltban lévő személynél.

tegnap 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően a személyes kötésnél is van egy idő míg meggondolhatod magadat. Nézzed eg a szerződésedet.
tegnap 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos sem a szerződés sem az online tájékoztató nem tartalmazza. Az online tájékoztató is csak a internetes, illetőleg telefonos csatlakozást érinti.
tegnap 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor ne fizesd be és megszűnik. PTK alapján nem hajthatják be az elmaradt díjat.
tegnap 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Melyik a terméked? ez?

[link]

Elvileg díjnemfizetés esetén 60 nap után megszűnik a kockázatviselés.

Én a helyedben írnék a megfelelő email címre, hogy meggondoltam magam és szeretném felmondani még most. Lehet szépen lereagálják és rendezik.

Az a baj sok emberrel, hogy ovis szinten van, nem képes kommunikálni. Nem mintha vesztenél vele bármit is ha írnál nekik, szal kár félni.

tegnap 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!