Sikerült már valakinek lemondani a tesconál kötött biztosítását?
Tegnap kötöttem meg az 1 éves biztosítást,de az egyik ismerősömtől hallottam, hogy nekik is volt és hogy mennyit szenvedtek vele, illetve később kiderült, hogy nagyon kevés balesetre vonatkozik.
Szerintetek van esélyem a felmonásra? Vagy ha nem engedem, hogy vonja a kártyámról akkor meg tud szűnni nem fizetés miatt(valahol olvastam,hogy neki így sikerült,de félek,hogy valahogy be tudják hajtani rajtam) ?
Milyen biztosítás?
Egyébklnt jellemzően 14 napig felmondhatod.
Baleset biztosítás
"Biztosított lemondhat csoporttagságáról internetes, illetőleg telefonos csatlakozás esetén" -
Az a baj, hogy én személyesen kötöttem :( mondjuk nem magánál a biztosítónál, hanem a boltban lévő személynél.
Melyik a terméked? ez?
Elvileg díjnemfizetés esetén 60 nap után megszűnik a kockázatviselés.
Én a helyedben írnék a megfelelő email címre, hogy meggondoltam magam és szeretném felmondani még most. Lehet szépen lereagálják és rendezik.
Az a baj sok emberrel, hogy ovis szinten van, nem képes kommunikálni. Nem mintha vesztenél vele bármit is ha írnál nekik, szal kár félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!