Beázásra 3 biztosító is van ami fizetne, nem vehetem igénybe mindhármat, ugye?
Figyelt kérdés
Szomszéd hibájából beáztunk, neki is van biztosítása, nekem is és a panelnak is. Én úgy gondoltam hogy azt venném igénybe, amelyik a legkedvezőbben fizet, de többen próbálnak meggyőzni hogy mindhármat igénybe vehetem. Nem vagyok ezen a területen jártas és ha igazuk van nem szeretnék kimaradni ebből, de én erősen kétlem hogy így lenne. Valaki hozzáértőbb elmagyarázná, hogy lehetséges-e ez? A válaszokat előre is köszönöm!2024. jún. 26. 09:36
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Szép is lenne, kötnék 3 cascot a kocsimra lopás ellen, majd ellopnák "véletlenül", és az ölembe hullana két autó ára
2/5 anonim válasza:
Tlos,ez biztosítási csalának minősül,és ki is derülne.Úgy veheted igénybe hogy a legkedvezőbbet fogadod el,és ha van olyan kiegészítés,amelyre a legkedvezőbb nem fizet de mondjuk valamelyik viszont igen,akkor azt a különbözetet tudod még igénybe venni a kárbejelentésben.
3/5 krwkco válasza:
Ha számla nélkül is fizetnek és a három együtt sem haladja meg a kapott számláid összegét, akkor elfogadhatod mindháromtól a pénzt. Csak káron gazdagodni törvényellenes.
4/5 anonim válasza:
Ha más hibája a beázás akkor azért a te biztosítod nem fog fizetni, meg a panelé sem, de a csókáé is max akkor ha ezt is lefedi.
Kivéve persze ha elkezdesz kamuzni a biztosítóknak midnek más storyt...
5/5 anonim válasza:
Káron nyerés jogszabály szerint büntetendő cselekmény.
Azonban fizethet három biztosító is, de összesítve akkor is maximum a kár értéket térítik. A beázás nem akkora nagy összeg. Valószínűleg felesleges bejelenteni három helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!