Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Honnan tudom, hogy mikortól...

Honnan tudom, hogy mikortól kell fizetnem a TB-t? Kapok valamilyen módon valahol értesítést? Hogy kell fizetnem/hol/mikor…?

Figyelt kérdés

Végeztem a tanulmányokkal és még nincs munkám. Ha még érvényes is, nem sokáig lesz az. Hogy működik a tb fizetés?

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. okt. 17. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
NAV ki fog értesíteni, abban benne lesz minden.
2022. okt. 17. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
NAV írásban értesíteni fog, hogy melyik naptól kezdődik a fizetési kötelezettséged. Az értesítésben benne lesz minden információ (hova, mennyit, mikorra), csak figyelmesen és alaposan el kell olvasni.
2022. okt. 17. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. okt. 17. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

... ha van ügyfélkapud, akkor elsősorban oda küldik ki az értesítést, mivel nem postáznak semmit már, ha nem muszáj. Ha ott nem veszed át (nem töltöd le), akkor idővel elindítják postán a bejelentett lakcímedre is az értesítést.

Ha nincs ügyfélkapud, akkor nyilván a bejelentett lakcímedre fogják kipostázni alapból.

2022. okt. 18. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!