Fundamenta lakáskasszát akarok kötni. Mi a véleményetek, tapasztalototok?
Addig nincs gond amíg fizetni kell.
Ha hozzá akarsz jutni a pénzedhez az viszont kész cirkusz.
90 nap a kiutalási periódus. Tehát 3 hónappal a tervezett felhasználás előtt el kell kezdeni az ügyintézést.
A lakáscélú felhasználás igazolásánál ha nem elég meggyőzőek a beküldött számlák akkor a fundamentának joga van a te költségeden ( !! ) kiküldeni egy szakértőt aki leellenőrzi a számlák valóságtartalmát.
Szia!
Én csak ajánlani tudom, ha tényleg lakáscélra akarod költeni. Mivel más állami támogatás nincs, -mert tavaly nyáron mindet eltöröltek-, szerintem hülyeség lenne kihagynod ezt az ingyenpénzt a lakásodból. Az előttem szóló, aki a kiutalásról írt, neki üzenem, hogy nem így történik a dolog.
Ja, és ami a hab a tortán, hogy az ügyfeleknek nagyon sok évet, és sok-sok pénzt tud spórolni a Fundamenta a sima banki hitelekhez képest.
Ha komolyan érdekel, írj egy mailt privátban, és elmondom szívesen, hogy működik valójában.
a fundamentával a legnagyobb probléma, hogy soha nem tőkésítik a pénzt, nagyon szépen hangzik a 30%-os állami támogatás, de lássuk csak mi van a színfalak mögött...
8 évre tudod már csak kötni, és csak lakás célra
20ezer forintos fundamentával számolva:
8év = 1.920.000Ft
támogatás = 576.000Ft
össz:2.496.000Ft
nem rossz de nem számoltunk inflációt, de nem is ez a legnagyobb probléma hanem
1 év, befizetsz 240.000-et 30%-támogatás 72.000Ft
2 év, befizetsz 240.000-et 30%-támogatás 72.000Ft
és itt a bibi, nem a már összesen befizetett 480.000Ft-re kapsz támogatást hanem minden évben csak arra a 240.000Ft-ra... kamatos kamat efektus zéró...
és mi van a nyolcadik év végén? kapsz 500.000Ft aminek felét elvitte az infláció, ott vagy, hogy 2,5 millióval nem tudsz sok mindent kezdeni ha új lakást akarsz, vehetsz rá fel hitelt még ennyit és akkor van 5 misid. nagyon nagy biznisz... ha kíváncsi vagy hasonló turpisságokra vagy értelmes megoldásokra írj...
bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!