Chf alapú lakáshitelünk van. Felvettünk 9 mót, és a végén 25 mó-t, vagy többet fizetünk vissza! Van-e valami lehetőség arra, hogy ne kelljen ennyivel többet visszafizetni? Estleg lakáskasszát ha kötnénk plusszba hozzá?
Figyelt kérdés
Nagyon várom az ötleteket, mert sajnos már az eladáson gondolkodunk!2011. febr. 19. 13:12
2/77 anonim válasza:
Mi volna, ha valamelyikőtök kimenne Svájcba dolgozni? Ahhoz a jövedelemhez képest fix lenne a hitel.
3/77 anonim válasza:
Evvel sok ezren vagyunk igy.Ezt hivják szabad rablásnak,állami engedéllyel.A válságra való hivatkozással,szép csendben megölik az embereket,és mint irtam törvényesen.CHF??? Tulajdonképpen ki látott itt CHF-et?mert én nem amikor felvettem a hitelt,csak jó magyar forintot...és mégis alpesi valutában adósódtam el,egy életre.Ez a kész átverés show!!!!
4/77 anonim válasza:
13:31-es hülyeséget beszél. Semmi átverés nincs benne. A tartozása mindenkinek (aki fizeti) folyamatosan csökken, csak CHF-ben kell nézni, nem forintban.
5/77 anonim válasza:
Miért lenne átverés???
Mindenkinek benne volt a szerződésében, hogy vállalja az árfolyam kockázatot.Inkább gondolkodni kellett volna, mielőtt aláírjátok.Szabad rablás???De akkor jó volt a pénz, amit felvettetek.Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!Ennyi.Lehet lepontozni.
6/77 anonim válasza:
9 milliót annakidején eleve legalább 70-80000-es törlesztőre vetted fel, 20 vagy 25 évre. 240x70000=16 800 000~17 millió, eleve közel a duplája. Ha már akkor tudtál volna számolni, most nem merülne fel a kérdés. Ha akkor nem hitted volna el a banknak, hogy semmi baj nem lehet, akkor most nem lenne ennyi. Ha akkor bevállalod a hitelbiztosítást (1-2000Ft/hó), akkor most _talán_ nem 150000 lenne a törlesztő. A papírt te olvastad alá, te nem gondoltál bele abba, hogy gond is lehet (akár a válság, de elég a munkahelyet elveszteni egyikőtöknek). Ez mind nem az állam volt. Sem az akkori, sem a mostani.
7/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a magasröptű hozzászolásokat! De hidd el, hogyha tudom, hogy a duplája helyett a tripláját kell visszafizetnem a hitelnek, akkor nem veszem fel!!! De az utolsónak üzenem, ha nem tud, csak rosszindulatú megjegyzéseket írni, akkor köszi de nem vagyok kíváncsi RÁD!!!
2011. febr. 19. 18:39
8/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki tényleg segíteni akart a hozzászolásával!!!
2011. febr. 19. 18:40
9/77 A kérdező kommentje:
Bocsi, hozzászólásával akart lenni!
2011. febr. 19. 19:02
10/77 anonim válasza:
14.04-től lefelé.Elsősorban te beszélsz orbitális hülyeségeket,az alattad lévőkkel együtt.Szerinted abban nincs semmi átverés,hogy a törlesztő részletek duplájára,triplájára nőttek???Kiknek csökkennek a tartozásai?-miről beszélsz te itt?Miért nem nézel tévét,hallgatsz rádiót?Akkor nem igazán kommentelnél ennyi marhaságot.Jó volt a pénzt felvenni??Persze,hogy jó,és fizettük is a megállapodások szerint.De arról szó nem volt,hogy mondjuk 9 millióra 25 milliót követelnek vissza,válság ide, vagy oda.Mert hagyjuk ezt a válságra való hivatkozást is!!!Egyszóval elöbb tájékozódjatok,mielött ennyi szennyet ide felirtok a hitelesek ellen.Engem is lelehet pontozni,pont sza@ok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!