Chf alapú lakáshitelünk van. Felvettünk 9 mót, és a végén 25 mó-t, vagy többet fizetünk vissza! Van-e valami lehetőség arra, hogy ne kelljen ennyivel többet visszafizetni? Estleg lakáskasszát ha kötnénk plusszba hozzá?
Ne anyázzátok már egymást, úgysem tudja egyikőtök se meggyőzni a másikat.
Látom, lejjebb ment a százalékod, ne aggódj, nekem is lejjebb ment, mikor írtam néhány kérdésre a politika és a pénzügyek rovatba, pedig csak segíteni akartam, csak nem volt szimpatikus a válaszom, ami ugye itt a hsznosságot jelenti.
A szakmai részeket pedig érdemes végigolvasni mégegyszer, vannak benne okos dolgok.
Nézd, hiába a kirohanás, az egyetlen megoldás, hogy ne kelljen többet (kedvedért: ennyivel többet) visszafizetni, ha előtörlesztesz, vagyis előbb törlesztesz. Azt nem tudom, mennyi pénzed van, nem is akarok feltételezésekbe bocsátkozni. Sem a pénzügyeidet, sem a személyedet illetően. Az a te stílusod. Azt meg, hogy mi a *számodra* használható ötlet, azt egy válaszoló sem tudhatja.
A %-ot én nem sajnálom, hidd el, pont elég jól ismerem az embereket ahhoz, hogy ez ne érdekeljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!