Lehet még egy lakáskasszát is nyitni az én nevemre de egy másik banknál? Melyiknél érdemes? Szerződéskötésnél mennyit kell befizetni? És mekkora összegeket lehet fizetni?
Jelenleg a fundamentánál vagyok,szerződéskötéskor kb 20000 Ft-ot-kellett befizetni(ügyintézi díj stb)kb 2 éve.Szinte a legtöbben azt mondják hogy a fundások nem olyan jók,válasszak másikat.Melyik banknál éri meg?Ott is van ilyen szerződéskötési díj stb,illetve lehet-e az én nevemen,hogy még a fundás is az én nevemen van?(mert azt sem szeretném megszüntetni)
Válaszokat,tapasztalatokat előre is köszönöm.
2 db van a Fundamenta meg az OTP, ráadásul ha már elkezdtél egyet a saját nevedre nem nyithatsz másikat!
És a 2 ugyanaz, apróságokban térnek csak el, amik 10-ből jó ha 1 embert érintenek, de a Fundamenta enyhén jobb az OTP-nél úgyhogy jó helyen van a pénzed.
Szerintem lehet egy névre több lakáskasszát kötni, és erről inkább egyik barátomat kellene megkérdezni!
Ha érdekel az ő válasza (pénzügyi tanácsadó) akkor írj nekem erre a címre: nagy.andras.ip@gmail.com és megadom az ő elérhetőségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!