Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik lenne a jobb választás?

Melyik lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés
Hitelt szeretnénk felvenni,viszont nagyjából minden bank elutasitott mert hogy gyesre nincs hitel,Provident kB 20perc alatt elbirálta a dolgot mondták náluk nem probléma ha gyesen vagyok, miután beszéltem velük 10perce után hívott a nö hogy a mai nap folyamán már jön is és hozza a pénzt,500.000ft rol van szó, kicsit még is lepődtem hogy ezt ilyen gyorsan hogy bírálták el.De van még egy lehetőség Cofidis úgy halottam nállunk is lehet gyesre kölcsönt felvenni,habár ebben nem vagyok biztos,a provident az tuti. Na most szerintetek melyik a jobb? Providentnél 12.000ft lenne minden héten,vagy havi 34.000ft.A másikról nem sok mindent tudok.. Vélemény??
2019. márc. 28. 15:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Döntöttünk inkább gyűjtünk meg 1-2honapig, és saját pénzből veszűk meg a kocsit.. Jobban járunk,nyugodtabban fekszik le az ember aludni..!! :-)
2019. márc. 29. 08:33
 22/29 anonim ***** válasza:
Okos döntés volt. Nyáron meg mehettek swinger klubba is :D
2019. márc. 29. 08:37
 23/29 anonim ***** válasza:

"Döntöttünk inkább gyűjtünk meg 1-2honapig, és saját pénzből veszűk meg a kocsit.."

Na, HÁLA ISTENNEK!!!

Én vagyok az, aki belinkelte a kalkulátort és aztán, hogy mennyit kell visszafizetnetek.

tegnap, mikor leírtam, mennyit kell visszafizetni, már nagyon késésben voltam valahonnan, de ezt gyorsan még beírtam - hátha meg tudlak menteni titeket egy több évre szóló felelőtlen, túlvállalós kiadástól. És igen, okosan döntöttetek - azt a pénzt, amit a bank vagy a provident elszedne tőletek, inkább költsétek a gyerekekre - jobban megéri: tanításra, zeneiskolára, úszásra, bármire, amitől a gyerek fejlődik (ne chipsre, csokira :D )

Komolyan mondom, ha csak 1 embert meg tudok "menteni" egy ilyen hitelfelvételtől, már megérte itt lennem a Gyakorin. Jól döntöttetek, köszönöm :-)

2019. márc. 29. 09:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként ha megnézitek a használtautó.hu-t, már 300 ezerért is lehet Suzukit kapni. Jó, nyilván nem új, de 500 ezerből is lehet autót venni.
2019. márc. 29. 09:04
 25/29 A kérdező kommentje:
Jobban átgondoltuk,nagy butaság lett volna.. Nem vagyunk olyan helyzetbe hogy minél előbb pénz kell mert nincs adjak a gyerekeknek enni.csak gondoltuk így még gyorsithatjuk a dolgot, de ilyen feltételek meg ennyi ráfizetes nem ér annyit, inkább várunk 1-2honapot, de az biztos...
2019. márc. 29. 09:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi nem kértünk otthoni szolgáltatást a Prividentől. Hasonló összeget vettünk fel, 30 hónapra adták, havi 34 ezer körül volt a törlesztő. Igaz több óra volt a hitelbírálat, 2 jövedelemre vettük fel. 1 hét volt mire kiutalták a pénzt, utalással törlesztettük. Nem emlékszem pontosan 100-200 ezer Ft volt a plussz, amit ráfizettünk.
2019. márc. 29. 11:43
 27/29 A kérdező kommentje:
500.000ft ott akartunk felvenni, 675.000ft ott kellet volna vissza fizetni.
2019. márc. 30. 10:24
 28/29 anonim ***** válasza:

Az azt jelenti, hogy havi 34 ezer ft-al (2 gyerekkel) kb. 2 évig fizethetnéd a hitelt.

ha ez alatt a 2 év alatt bármi történik (otthagy a párod, elveszti a munkáját, stb.) ott marad a nyakadon a 2 gyerek mellett a hitel.

2019. márc. 30. 11:09
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen ez is benne van, ezért is mondtam vissza,érdekes amúgy ez a provident minden bank vissza utasított a gyes miatt ök 10perc alatt elbiraltak a dolgot és délután már hozták volna a pénzt..!!
2019. márc. 31. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!