Melyik lenne a jobb választás?
Figyelt kérdés
Hitelt szeretnénk felvenni,viszont nagyjából minden bank elutasitott mert hogy gyesre nincs hitel,Provident kB 20perc alatt elbirálta a dolgot mondták náluk nem probléma ha gyesen vagyok, miután beszéltem velük 10perce után hívott a nö hogy a mai nap folyamán már jön is és hozza a pénzt,500.000ft rol van szó, kicsit még is lepődtem hogy ezt ilyen gyorsan hogy bírálták el.De van még egy lehetőség Cofidis úgy halottam nállunk is lehet gyesre kölcsönt felvenni,habár ebben nem vagyok biztos,a provident az tuti. Na most szerintetek melyik a jobb? Providentnél 12.000ft lenne minden héten,vagy havi 34.000ft.A másikról nem sok mindent tudok.. Vélemény??2019. márc. 28. 15:24
11/29 A kérdező kommentje:
Uhh ez így tényleg nagyon sok..
2019. márc. 28. 16:43
12/29 anonim válasza:
Vegyél 500 ezerért autót, ne akarj olyat amit nem engedhetsz meg magadnak mert baj lesz
13/29 A kérdező kommentje:
Nekem másképp számolta a nö, nem heti henem havi részletbe kell fizetni 34.000ft hovonta.. Ez most valami akciós ajánlat..! Hát nem tudom mit tegyek, egész nap ezen agyalok.
2019. márc. 28. 17:43
14/29 anonim válasza:
ne vedd fel, mert azátn meg 3 hónap múlva jön a szemét hitelező elvette mindenemet kérdésed
15/29 anonim válasza:
De árulja már el valaki, hogy miért kell akkora prolinak lenni, hogy erőn felül vesz valaki egy szaros autót? Minek kell venni 1 millióért autót, amikor nincs rá pénz? Miért nem vesz 500ezerért? Azután meg megy a sírás, hogy jaj nem tudom fizetni a törlesztőt. Semmi agyuk nincs ezeknek az embereknek. Vegyétek fel a hitelt a 300ezres tévére is, meg a 260ezres telefonra is. Jó proli szokás szerint, utána menjen a hiszti, hogy sok a törlesztő, meg szemét bank.
16/29 anonim válasza:
Ja, és még valami. Az autó csak és kizárólag viszi a pénzt (kivéve ha munkaeszköz, ami nem azt jelenti, hogy dolgozni mész vele 10km-re).
-tankolás
-szerviz
-biztosítások
-adók
-parkolás
-autópályamatrica
Havi minimum 40 rugó egy olcsó autónál is a törlesztő mellé. Miért csinálja megával ezt egy egy olyan ember aki nem teheti meg? :)
17/29 A kérdező kommentje:
Mivel nem 1 se nem 2éve van kocsink és nem 10km-tert teszűnk meg vele hanem 3havonta 650km ami oda vissza 1300km így tisztába vagyunk vele hogy mennyi kiadás,de a kérdés nem az volt hogy mennyi kiadás stb, itt a bankrol volt szó!
2019. márc. 28. 21:39
18/29 anonim válasza:
Évi 4 használatra még a bérautó is jobban megérné 😂
19/29 A kérdező kommentje:
Látom nem érted, mindennapi használatba van a kocsi,a párom dolgozni is aval jár,plusz kirándulások bevásárlás, és 3havonta szoktunk hosszabb utat is meg tenni, ami oda vissza 13000km..!
2019. márc. 29. 06:54
20/29 anonim válasza:
Értem, akkor vegyetek fel hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!