Megérné a személyi kölcsön ebben az esetben?
100.000 Ft-ot vennék fel, 13 hónap a futamidő és 8.500 a havi törlesztő. Szerintetek megéri?
Azt egyébként lehetséges lenne megoldani hogy 2-3 hónap alatt 3 részletben fizetem?
7-es vagyok,ezt szóltam hozzá. "bármennyi félretett pénzed van,váratlan helyzetek bármikor adódhatnak. Ez sznob duma. Abban egyetértek,hogy általában az embereknek nagyobb az igényük,mint a keretük."
Nem értem,hogy miért lett ennyire lepontozva ez a hozzászólás. Azt akartam kifejteni,hogyha mondjuk van 1 millió Ft-od,akkor is történhet olyan helyzet,amikor az qwa kevés. Elég ha véletlenűl balesetet okozol és ügyvéd kell,vagy ellopják a kocsidat és nem volt cascód,vehetsz másikat,szerintem nem lehet elég pénzt félretenni,hogy semmilyen esetben ne kelljen sohasem bankhoz fordulnod. A másik,látjuk,hogy az emberek továbbnyújtóztak az igényeikkel,mert nemcsak a deviza dolog okozott válságot,hanem az is,hogy eleve túlvállalták mahukat az emberek.
1.- mindenki le van pontozva - nyilván az iskolások unatkoztak megint hétvégén.
2.- kérdező meg 3 napja tette fel a kérdést, de eltűnt, azóta nem járt erre: ennyire érdeklik a válaszok? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!