Ilyen esetben mi a teendő?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Fel szeretnék venni 1 millió forint személyi kölcsönt, 8 órába vagyok bejelntve. Mellette dolgozom másodállásban beugrósként, de oda nem vagyok bejelentve, ezért ezt ne vegyük alapul. A mostani munkahelyemen viszont olyan állapotok uralkodnak, hogy elgondolkoztam azon, hogy átmennék a másik helyre, viszont nem vagyok benne biztos, hogy 2 óránál többe bejelentenének. Szóval mi történik akkor, ha felveszek 1millió kölcsönt 8 órás bejelentésbe, és tegyük fel 2 hónap múlva már csak 2 órás bejelentésem van. Változhat a törlesztőrészlet? Utánajárhatnak, hogy miből fizetem, ha 2 órába vagyok bejelentve? (Vendéglátás, sajnos ritka a 8 órás bejelentés...)
Kérlek segítő szándékú válaszokat adjatok! Köszönöm! :)
"A bank nem nyomoz :) Egyszer bemutatod az igazolásokat, utána csak fizess."
Nem belekötés csak kiegészítés: nyomozni ugyan nem nyomos, személyi kölcsönnél valóban az a lényeg, hogy fizess, de pl. folyószámla hitelkeretnél már nem ez a helyzet.
Ott rendszeresen monitoroz és ha megszűnik a munkaviszony vagy más okok miatt csökken, apad a bevétel, akkor bizony csökkenti a hitelkeretet ill. teljesen felmondja a szerződést
Köszi mindenkinek! :)
Utolsó: persze, hogy adnak, ha megfelelsz a “követelményeknek”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!