Mennyi munkaidő után vehetek fel személyi kölcsönt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy magyar autó gyártó cégnél dolgozom egy hónapja.De szükségem lenne pénzre.Melyik bank adna pénzt ? Én úgy tudom,hogy csak egy éves munkaidő után lehet személyi kölcsönt felvenni.De lehet rosszul tudom,vagy az tudta rosszul aki ezt mondta.2018. okt. 7. 13:47
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként sosem vettem még fel személyi kölcsönt sem bármilyen hitelt.Adósságom sincsen senkinek.
2018. okt. 7. 13:54
2/3 anonim válasza:
Általában a bankok min. 3 havi jövedelemigazolást kérnek, tehát 3 hónap munkaviszony alatt nem adnak - már csak azért sem, mert a legtöbb helyen 3 hónap a próbaidő, ami alatt egyik pillanatról a másikra mindkét fél felmondhat, indoklás nélkül.
Tehát 3 hónapnál rövidebb időre semmiképpen, de túl fiatal vagy, vagy nincs elég számlamúltad, akkor akár 1 éves munkaviszonyt is elvárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!