Bank eljárhat így? Folyt. Lejjebb
Ázsiai bank készen áll úgy folyószámlát nyitni, hogy elfogadja a személyi adatokat szkennelt formában, amiket e-mailben küldene a személyi adatokkal rendelkező személy.
Véleményem szernt ez így nem járható út.
Nem vagyok banki ügyekben jártas, ez tény, de szerintem ez nagyon sántít ilyen formában.
Ráadásul nem kér személyes részvételt a bankszámla nyitásakor, kézírásos aláírást, csak kizárólag e-mailben küldött személyes adatok alapján kész megnyitni folyószámlát.
ASIA PACIFIC BANK
Ha szabad kiírni.
Nem egészen értem a kérdést, MINEK akarna valaki Malajziában folyószámat nyitni, ha nem ott él?
Szerintem egyébként nem sok esély van arra, hogy a befizetett pénz nem tünik el azonnal.
Köszönöm a választ!
Én is azonnal arra gondoltam, hogy átverés az egész.
kicsit kutakodtam.
valóban létezik egy Asia Pacific Bank, de az Vietnámban, Ho Si Minh-városban van. Malájziában nem találtam ilyet.
ebben a listában sem szerepel: [link]
szóval szerintem erről ennyit.
egyébként, hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak:
a szabályozások országonként változnak. elvileg lehetséges, hogy egy bank ilyen szolgáltatást nyújtson. gyakorlatilag nem túl valószínű, de elvileg lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!