Mikor mennek már lejjebb a hitel törlesztőrészletei? 2 éve vettem fel 3 M Ft-ot, fizetem a havi törlesztőrészletet és most is 3,3 M Ft a felvett hitelem összege, persze azóta már befizettem vagy 700 000 Ft-ot.
ez úgy van, hogy..
pont előző héten érdeklődtem meg én is ezt a banknál.
chf alapon 5 éve fizetem a hitelt, nekem duplájára nőtt a törlesztőrészletem, és a kamatom is!
nekem is most még több van vissza adósságból, mint az elején, pedig 5 éve fizetem.
én is feltettem a kérdést:
a chf már rég nem 210, de még mindig ugyanannyit fizetek 1-2ezer különbséggel, mint mikor 210 volt. hogy is van ez?
visszafele miért is nem csökkentenek a bankok?
NA, HÁT AZÉRT, MERT A ROHADT KAMATOT IS ADDIG EMELIK, HOGY TUTIRA NE KEVESEBBET, LEGALÁBBIS NE SOKKAL KEVESEBBET KELLJEN TÖRLESZTENI AZ ÜGYFELEKNEK!!!
ez azért remélem változni fog bassz@ meg, mert a hócipőm tele van!!!!!!
Mivel az euro megy felfelé,ne számíts semmi jóra.
Tavaly még a Fidesz nagyon jól tudta,hogyan kell megoldani a hitelesek gondját.Most majd meglátjuk,hogy mit tesz a kilakoltatások ellen.
Az lesz nálunk is, mint a görögöknél, nem véletlenül mondja már a Fidesz is, hogy gazdasági vészhelyzet van.
Hát ja, el fog fogyni a tavalyelőtt felvett IMF kölcsön amiből éltünk eddig, csak rajtunk már nem fog segíteni az unió...
Nézd: a törlesztőrészlet az nem egy elemi csapás: az nem "megy". Annak a nagysága attól függ, hogy mennyit ér a pénz - az meg attól függ, hogy mennyit dolgozunk, mennyi értéket teremtünk, és ebből mennyit költünk el (nem csak mi, hanem leginkább a világ vezető 100 embere, akinek a kezében van az összes pénz 90%-a).
A pénzrendszerünk jelenleg úgy működik, hogy előre elköltjük a jövő ígéretét: magyarán hitelre élünk. Amikor kiderül, hogy túl sokat költöttünk (úgy tudom, jelenleg már 100 évre előre elköltöttünk mindent), akkor hirtelen nagyon lemegy a pénz értéke.
Amikor így az embereknek elvették szinte az összes megtakarítását, és néhány évtizedig meggebednek a munkában - akkor ismét összegyűlik annyi érték, hogy a pénzvilág nagyjai ismét vissza merik hozni a szokásos pénzforgalmat, ami majd szép lassan ismét a ő kasszájukba gyűjti majd ezeket az értékeket. Nos: ekkor fog majd csökenni a részleted.
"A pénzrendszerünk jelenleg úgy működik, hogy előre elköltjük a jövő ígéretét: magyarán hitelre élünk."
Hát ti. Én nem vettem, és nem veszek fel hitelt soha, mert tudom, hogy ez lesz. Így is lehet... :o
Nem csak az a gond, hogy te személyesen mennyi hitelt veszel fel - hanem pl. az, hogy az állam mennyit.
Sajnos a bankok úgy adják ki a hitelt, hogy NINCS mögötte pénz, csak 1%, vagy 5% (ezt törvény szabályozza).
Ezt úgy lehet megtenni, hogy ami pénzt te beviszel a bankba, azt ő kiadja hitelre. Ha csak az emberek tizede bemenne a bankba, hogy "Most azonnal kérem vissza a betett pénzem!" - nagy bajban lennének, mert NINCS OTT ez a pénz: kiadták hitelre és kaszálnak belőle.
Így viszont az a pénz, ami kering a piacon, nem valós pénz. Nincs mögötte megtermelt érték, csak egy ígéret: hogy mindenki megfizeti MAJD a hitel kamatát.
Ezért van az egész Föld eladósodva kb. 100 évre: elvileg akkorra termeljük majd meg azokat az értékeket, amelyeket máris elköltöttünk.
Ha mostantól senki (se állam, se gyár, se magánember) nem vesz fel egy garas hitelt sem - akkor 100 év múlva pont egyenesbe jövünk.
Attól még frankón le lehet lépni.
Eddig is csak az tartott vissza, hogy szeretem a hazámat, de hát ha nem hagynak élni, akkor nem lesz más választás. Anglia, vagy Amerika egy ideig még elhúzza, beszélek angolul, és ott pulttörölgetéssel keresek annyit, mint itt a diplomámmal keresnék, ha felvennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!