Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor mennek már lejjebb a...

Mikor mennek már lejjebb a hitel törlesztőrészletei? 2 éve vettem fel 3 M Ft-ot, fizetem a havi törlesztőrészletet és most is 3,3 M Ft a felvett hitelem összege, persze azóta már befizettem vagy 700 000 Ft-ot.

Figyelt kérdés
Svájci frank alapu hitelt vettem fel 2 évvel ezelőtt. Havi 23 000 Ft-ot fizettem. Jött a válság, így felemelték 33 000 Ft-ra. Már vagy fél éve visszament a svájci frank az eredeti árára, de a hitelem még ugyanannyira magas, holott a hitel felvételekor azt mondták, napi árfolyamot nézik. Akkor most hogy van ez? Most a görög válság miatt megint megemelik. A 20 évre felvett kölcsönöm a végén havi 100 000 Ft lesz, mert addig még lesz 10 válság a nagyvilágban???!!!!
2010. máj. 7. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na, ezért áldom az eszem hogy anno bevállaltam a forint alapú , nagyobb törlesztőrészletet...Pedig válság még sehol sem volt.

Tényleg sajnálom azokat akik ilyen helyzetben vannak, főleg a lakáshitelesek... Szörnyű mennyivel emelkedtek.

2010. máj. 10. 09:18
 12/12 anonim ***** válasza:

A lakáshitelesek MÉG MINDIG jobb feltételekkel fizetnek, mint a forintosok! Csak persze több terhet (nagyobb hitelt) vállaltak, azért félnek.

Ha tovább romlik a forint, csak akkor fordul meg majd a helyzet.

2010. máj. 10. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!