Szerintetek mennyi lenne ilyen feltételek mellett egy lakáshitel?

Figyelt kérdés

500.000 FT -os jövedelmünk van férjemmel és van 1,5M forint megtakarított pénzünk.20M forintot vennénk fel,20 évre.Körülbelül 100.000FT lenne a havi törlesztő részlet.

A válaszokat köszönöm!

2017. okt. 7. 22:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondtam, nem csak a JTM-et veszik figyelembe a bankok, hanem a kockázati besorolást is. Már pedig aki ki van tömve hitelekkel, annak a JTM-be még lehet, hogy beleférne egy újabb, de meg fogják gondolni, hogy ne kérjenek e egy kis extra biztosítékot, ennek meg jelzálognál a legjobb módja, ha magasabb önrészt kérnek
2017. okt. 8. 17:13
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"de 400E nettó fölött már magasabb a terhelhetőségi limit. "

Kettejüknek van 500 ezer ft jövedelmük. Az azért a bank szempontjából nem ugyanaz, mintha egyedül rendelkezik valaki 500 ezer ft jövedelemmel.

2017. okt. 8. 17:17
 23/23 anonim ***** válasza:
75%
Banki szempontból egy kétkeresős ügylet kisebb kockázat, mintha egyedülállóként keresne valaki sokat. (Gyakorló szakmabeli vagyok, tisztában vagyok a szabályokkal.)
2017. okt. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!