Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek tényleg ki lehet...

MIKLÓS18 kérdése:

Szerintetek tényleg ki lehet ma rúgni egyetemről/főiskoláról azt a hallgatót, aki nem rendelkezik bankszámlával?

Figyelt kérdés
(Idén jutottam be osztatlan képzésre.Mivel az adataim nem tartalmaztak banszámlaszámot,kaptam vissza emailben egy felszóllító üzenetet,hogy azt kötelező elküldeni.Szerintetek(aki tudja,lehetőleg csak az írjon!)Mit léphet az intézmény ellenem?)(Az,hogy miért nem rendelkezek,és miért nem tervezek rendelkezni bankszámlával,az bonyolult,ezért nem részletezem,de szerintem ez abszurd!)

2017. aug. 4. 00:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Bankszámla-leapasztás történt...kijutott a számlaszám illetéktelen kezekbe"

Ismét elmondom: attól, hogy valaki tudja a banszámla számodat és a nevedet, attól nem fog a számládról eltűnni összeg. Visszaélni akkor tud más vele, ha kiadod a kártyához tartozó PIN kódot másnak vagy LEGÁLISAN csináltat valaki társkártyát (ekkor nem visszaélés, ha felvesz róla pénzt), illetve sokszor szokták PONT AZT CSINÁLNI, amit Te is akarsz, hogy MÁS IS UGYANAZON A SZÁMLÁN VAN, oda kapja a pénzét, tehát A SZÁMLATULAJDONOS BELEEGYEZÉSÉT ADJA ahhoz, hogy más is hozzáférjen a számlához!!

Ezen kívül még vissza lehet élni a bankkártyával, azzal sokféle módon szoktak, de mint írtam, nem kötelező kártyát igényelni. Átutalni, ösztöndíjat fogadni kártya nélkül is lehet.

2017. aug. 8. 07:56
 22/27 anonim ***** válasza:

Leapasztás az mit jelent konkrétan?

Nyugodtan nyiss ingyenes számlát, senki sem fogja apasztani rajtad kívül. :-)

2017. aug. 8. 08:35
 23/27 A kérdező kommentje:
Rendben.Nyitok egy ingyenes számlát-a nyitás is ingyenes-és beiratkozás után 3 nappal zároltatom is.Törvényes leszek,és a küldetést is teljesítem.
2017. aug. 9. 00:50
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, neked megártott a meleg. :D
2017. aug. 9. 07:02
 25/27 anonim ***** válasza:
80%
Te tök hülye vagy kérdező. Vagy ettől érzed magad Janinak? Nem nőtted még ki a tini lázadás időszakot.
2017. aug. 9. 08:02
 26/27 anonim ***** válasza:
86%

"és beiratkozás után 3 nappal zároltatom is"

Hát, Te tényleg nagyon súlyos eset vagy...

És ha véletlenül ösztöndíjas lennél vagy netán Diákhitelt szeretnél felvenni, akkor mégis hova utalják majd a pénzt?

Gondolod csak a Te kedvedért alkalmaznak majd biztonsági őrt és kihozzák Neked a pénzt?

Szerintem, ha nem tetszik a XXI. század, nyugodtan költözz el egy barlangba - felesleges egyetemre/ főiskolára járni.

2017. aug. 9. 11:54
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden őszinte véleménnyílvánítást!Egyébként teljes mértékben alkalmazkodtam az "informatikai forradalom"-hoz!Olyanok ítélkeznek felettem,akik semmit sem tudnak rólam.És nem érzem úgy,hogy múltbéli életvitelű lennék,emiatt az egy apróság miatt!!
2017. aug. 21. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!