Hitelt hol erdemes felvenni?
Figyelt kérdés
Nem szivesen,de ra vagyok kenyszerulve... Megorokoltem batyammal a csaladihazat es mivel o akkor valt el,en meg osszevesztem edesanyammal ezert osszekoltoztunk. Jelenlegaz also szinten lakunk 2kulon haloszoba van,o ritkan van itthon de utobbiidobe sok a vita,fenn elkezdtek az epitest anyuek de nincs befejezve a tetoter,a tetot fel kell ujitani mer nincs jo allapotban, en 100.at megkeresem de nem tudom hogy lenn erdemes,neki kezdeni hogy felmehessek egyedul.. :( gondolom csaka bank vagy takarekpenztarnal van megoldas.. Vagy megsem?#házépítés #relujitas
2016. máj. 23. 18:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!