Milyen hitelt "érdemes" felvenni kis összegben, gyorsan?
Sajnos nincs más választásunk az autónkat javíttatni kell.
150.000 lesz a javítás, kb 50.000-80.000 hitelt biztos fel kell vennünk.
Gyorsan vissza szeretnénk fizetni, mindkettőnknek van fizetése, de sajnos most nem tudunk hirtelen többet kigazdálkodni belőle... :(
Az is lehet hogy 1-2 hónapon belül vissza is tudnánk fizetni..
Annyiféle hitel van, nagy a zűrzavar bennünk, nem értünk hozzá, hol érdemes felvenni kis összegben, gyorsan, rugalmasan, kis kamattal vagy anélkül??
Providentnél találtam olyat h 42 hétre, 4600 a kamat 50.000 Ft-nál.
Akkor mi van ha én nem szeretném ilyen sokáig halasztani a visszafizetést?? Előbb nem fizethetem majd vissza?
42 hétre 4600 Ft?? 50 ezer forintra? Biztos hogy nem elírás ez?? Számolj utána itt 193200 forintot fizetnél vissza, ez iszonyú sok...
50-80 ezer forint személyi hitelt nem adnak. Erre a legjobb megoldás egy folyószámla hitelkeret. Lehet kérni akár csökkentett módon, hogy pl. 60 ezer forinál havonta levesznek belőle 5 ezer forintot és akkor egy év alatt elfogy. De bármikor visszafizetheted és meg is szünthezed, vagy meghagyod tartaléknak.
A provident nem rossz, ha mindig fizeted rendesen, pontosan. Akkor valóban nem sok a kamat. Ja, és ne otthoni szolgáltatást kérj, mert az nagyon megdrágítja a kölcsönt.
Esetleg még megkérdezheted a folyószámlahitelt, ha számlára érkezik a jövedelem. Bár ennek nem tudom, mennyi most a kamata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!