Miért az OTP még mindig a legnagyobb bank?
Többségében versenyképtelen, drága számlacsomagok, folyamatos áremelés, pár kivétellel nem ügyfélbarát kiszolgálás, sok amatőr szoci mentalitású ügyintéző.
És mégis náluk van a legtöbb lakossági és céges ügyfél, pedig sok banknak van náluk jóval kedvezőbb ajánlata, hozzáértőbb barátságosabb ügyfélkezelése.
19-es!
Aki utalgat róla, annak drága. Én nem utalok a közüzemi díjakat beszedéssel fizetem az ingyenes, kártyával vásárolok az is ingyenes, amit meg egyik féleképp se lehet azt vagy csekken fizetem kártyával vagy bemegyek a másik fél bankjába és ott fizetem be a számlájára.
Szóval nekem a Sberbank Fair ingyenes, mert tudom használni.
Én is náluk vagyok és meg vagyok elégedve.
"versenyképtelen, drága csomagok".
Első ránézésre. A Net csomag pl. 500Ft, amiben benne van az OTP Direkt, a webKártya alszámla, plusz kapcsolódhat hozzá ingyen takarékszámla. Ennyiért szerintem ez egyáltalán nem drága.
"pár kivétellel nem ügyfélbarát kiszolgálás"
Akkor én vagyok a kivétel, én eddig mindig normális, segítőkész ügyintézőt fogam ki, soha nem tapasztaltam "szoci mentalitást".
Szerintem nagy előnyük, hogy ők üzemeltetik a legtöbb ATM-et és fiókból is nekik van a legtöbb. Ami azért nem rossz, ha pénzt akarsz felvenni és nem szeretnél horror pénzt fizetni azért, mert a hónapban a harmadik felvételnél nem találsz "saját" automatát a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!