Hol és milyen számlát érdemes nyitni a gyerekeknek?
A Babakötvénynek semmilyen megkötése nincs, mire lehet felhasználni:
A babakötvény állami dolog. Kösz de nem hiányzik h pl 18 év múlva mire összegyűlik neki valami lenyúlja állambácsi...
A cetelemet megnézem Köszi.
Ez az "állambácsi lenyúlja" ez a létező legostobább, legkorlátoltabb feltételezés.
És nem, nem azért, mert "Fidesz-bérenc" vagyok. Én sem vagyok mindentől elájulva, ami itt folyik, de ilyet állítani szimpla ostobaság.
Az államháztartásnak fontos részei a lakossági értékpapír-befektetések, ezt a stabil tőkét kockáztatná legkésőbb az állam. Befagyasztásra vagy ki nem fizetésre legfeljebb egy esetleges államcsőd esetén kerülne sor, de akkor meg már úgyis mindegy, mert ez esetben olyan mértékű lesz az infláció, hogy a bankbetétekkel vagy a készpénzzel is kb. segget lehet törölni.
Nem létező dolog. Max a fejedben létezik.
Arany... Nézd meg az utóbbi 20 év árfolyamát. Nem biztos hogy olyan jó az. Plusz arra aztán tényleg vigyázni kell, nehogy ellopják. Ha milliárdos vagy akkor a vagyon egy részét érdemes aranyban tartani vész esetére. De befektetési célból nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!