Mágneses horgászos játékot érdemes venni? Tetszik a gyerekeknek? Melyiket?
2014. márc. 17. 15:49
1/5 anonim válasza:
2 éves lányom a szülinapjára az elsőt kapta. Szereti, a szülinapon is ezzel játszott a legtöbbet.
2/5 anonim válasza:
igen, jó ötlet, bár inkább kicsit később, 2,5-3 évesen lett nagy sláger a fiamnál.
Különösen jó a chad valley HOOKED nevű horgászós játéka, amiben a halak még mozognak is :)
3/5 anonim válasza:
Elsőt vedd szerintem, másodikat hamar kinövi. Én majd csak három éves szülinapjára veszek a lányomnak, szintén olyat, mint az első linked. A másodikkal játszóházban szokott játszani, de pár alkalom után már nem érdekelte.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
megnéztem azt a mozgó halasat, nagyon jó!!!! de az még később,, remélem addig nem felejtem el, de olyat majd mindenképpen! :)
2014. márc. 18. 05:30
5/5 anonim válasza:
Nekünk ehhez hasonló van
De a halak helye nem fix a miénkben, hanem ide-oda cikáznak. Nagyon szeretjük, pedig már ötéves a gyermek. Felnőtteknek is vicces :) így szívesen játszunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!