Hány éves kortól érdemes venni a gyerekeknek fűzhető fa gyöngyöt? Linkelni tudnátok, milyet vegyek?
Másfél éves korukban kaptak hasonlót, mint amit az első belinkelt.
Most, közel két és fél évesen még mindig nem engedem őket egyedül játszani vele, csak velem vagy a mamával együtt. Félek, hogy szórakozásból a szájukba veszik.
Kedves Kérdező,
én 2 évesen vettem a kisfiamnak nagy termszetes festékkel festett fagyöngyöket a FAKOPÁNCS játékboltban (Bp-en a Wesselényi utcai villamosmegálló közelében van a 7. kerületben egyik üzletük, de van a Baross utcában (8. kerület) és a Savoya parkban, netes rendelés is van)- akkortól tud "nyakláncot" fűzni cipőfűző jellegű madzagra. Természetesen nem hagyom felügyelet nélkül, akkor egymásnak fűzünk láncot, karkötőt, de legalábbis a közelében vagyok látótávolságban és annyira, hogy oda tudjak ugorni, ha...
Nagyon jól fejleszti a finommotorikus mozgást, csak ajánlani tudom.
A Régió játékboltokban láttam 1-2 hete akciósan hasonlót.
(a Fakopáncsos műanyag lecsavarható tárolóban volt, 90 db gyöngy és 4-5 fűző- olyan 2.500 Ft körül volt)
Itt a linkje:
Igaz, hogy 3 évtől írja, de szerintem inkább korábbra való.
Ettől eggyel kisebbeknek való ez:
nagyobb elemek, bár kevesebb darab.
Remélem, tudtam segíteni, szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!