Jelzáloggal terhelt ház eladása? Help?
Van egy ingatlanom,amire pár éve 1.3 milliót vettem fel az OTP-től. Ha most eladom X összegért a házat,abból nyilván a bank leveszi az összeget,amivel neki tartozom.
Az a kérdés,hogy ha van OTP felé más felmondott tartozásom(személyi kölcsön,hitelkártya,A hitel) akkor ezt is levonja automatikusan a ház árából vagy ehhez semmi közük???
Segítsetek légyszi!
szerintem nem vonhat le más hiteltartozásod miatt is összegeket, csakis a jelzálog hitelhez kötődő összegeket.
99%-ban vagyok ebben biztos úgyhogy én még azért megkérdeznék 1 ügyvédet vagy a bankot magát
előző vagyok:Ne haragudj, pár éve még nem lehetett, de igen igazad van lehetséges csak kicsit bonyolultabb.Örülök neki én is mert pont nálam is ilyen szitu van és így nem kell azon izgulnom hogy a hitel miatt nem tudom eladni a házat:)
Még egyszer bocs, és szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!