Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jelzáloggal terhelt ház...

Jelzáloggal terhelt ház eladása? Help?

Figyelt kérdés

Van egy ingatlanom,amire pár éve 1.3 milliót vettem fel az OTP-től. Ha most eladom X összegért a házat,abból nyilván a bank leveszi az összeget,amivel neki tartozom.

Az a kérdés,hogy ha van OTP felé más felmondott tartozásom(személyi kölcsön,hitelkártya,A hitel) akkor ezt is levonja automatikusan a ház árából vagy ehhez semmi közük???

Segítsetek légyszi!

2010. márc. 16. 17:40
 1/5 anonim válasza:

szerintem nem vonhat le más hiteltartozásod miatt is összegeket, csakis a jelzálog hitelhez kötődő összegeket.

99%-ban vagyok ebben biztos úgyhogy én még azért megkérdeznék 1 ügyvédet vagy a bankot magát

2010. márc. 16. 23:30
 2/5 anonim válasza:
Tudomásom szerint addig nem tudod eladni amíg nem tehermentes a ház...
2010. márc. 25. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogyne tudnám eladni a bank beleegyezésével?!
2010. márc. 25. 14:29
 4/5 anonim válasza:

előző vagyok:Ne haragudj, pár éve még nem lehetett, de igen igazad van lehetséges csak kicsit bonyolultabb.Örülök neki én is mert pont nálam is ilyen szitu van és így nem kell azon izgulnom hogy a hitel miatt nem tudom eladni a házat:)

Még egyszer bocs, és szép napot.

2010. márc. 26. 20:27
 5/5 anonim válasza:
ja, és hogy így a kérdésedre is válaszoljak szerintem a többi hitelhez nincs köze hiszen arra nem a ház a fedezeted....
2010. márc. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!