Fundamenta kérdés?

Figyelt kérdés

Ha van egy 76 hónapos lakáskassza szerződésem, de ha 49 hónap múlva év múlva úgy döntök, hogy nem akarom tovább fenntartani, ugyanolyan feltételekkel tudok mintha 49 hónapos szerződést kötöttem volna?

Át akarom változtatni a "hatéves" szerződést "négyévesre" de a személyi bankárom azt mondja, hogy tök felesleges, mert ha 4 év múlva úgy döntök, hogy kell a pénz, ugyanolyan lesz, mintha már alapból 4 éves szerződést kötöttem volna.

Nem értek hozzá sajnos

2015. máj. 5. 16:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem látod be. Nem baj. A lényeg az, hogy a szánlanyitáskor aktuális törvényi feltételeket is lekötöd. Olyan kort élünk, amikor a kormány gond nélkül alkot visszamenőleges hatályú törvényeket, így nem garantálható, hogy a funda ügyfeleit egyszer nem fogja valami joghátrány érni. Ha tehát a nyitáskor optimális módozattal indít, leköti a törvényi feltételeket is.

A másik ok, hogy legtöbb esetben nem hosszabbítják az emberek a számlájukat, mert fáj nekik a szlanyitási díjkülönbözet. Amikor az ember agya már arra áll be, hogy "pénzt kapok", még 2000ft kiadás is szájhúzós. Statisztika.

Azzal pedig még soha, senkinek nem tettek rosszat, ha több pénzhez juttatták. Olyan emberről még soha nem hallottam, aki arra panaszkodott volna, hogy nincs mire költeni. Olyannal Naponta találkozom, akinek nincs MIBŐL költeni.

Ezért kell erről a témáról hozzáértővel beszélni.

2015. máj. 7. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!