Fundamenta kérdések? Bocs nagyon hosszú.
A befizetett díjakra jár a 30% támogatás és a kamat is, tehát a megtakarításodból egyetlen fillér nem vész el, ezen ne aggódj.
"fundamentás táblázat szerint kemény 20000ft-ér"
Ezt a mondatodat nem értem, hiszen ha eddig a Szerződéses összeg 1,29M Ft volt, most meg 3,24M lett, akkor milyen 20E Ft-ra gondolsz?
Mivel a megtakarítási idő alatt változik a havi befizetés, nem lehet a Fundás táblázatból kinézni a részleteket, hiszen ott csak azok vannak feltüntetve, amikor végig azonos összeget fizetsz.
A Szerződéses összeg áll a saját befizetésből, az arra kapott 30% támogatásból, a kamatból (1-3%), amit együttesen megtakarítási résznek hívunk és áll egy hitelrészből is.
Azt, hogy a 3.240M Ft a Szerz. Összegből mennyi lett a saját megtakarítási rész és mennyi lett a hitelrész, csak a fundás mobilbankárodtól, vagy szerz. szám alapján az ügyfélszolgálattól tudod megkérdezni.
"fundamentás táblázat szerint kemény 20000ft-ér"
Ez úgy jött ki hogy megnéztem a táblázat szerint mennyit kapnék ha most kezdenék egy új 4éves szerződést 20000ft-al fizetni.ugye arra 3.220.000ft jött ki.De a lényeget meg tudtam és köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!