Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudják a bankkártyákról...

Hogyan tudják a bankkártyákról ellopni a pénzemet? Hogyan lehet lebuktatni őket, honnan tudják lehúzni a pénzt, amior vigyáztam az adataimra?

Figyelt kérdés

Napi pár ezer forintot huznak le a kártyámról!--így nem tudom használni!...nem is rakok rá pénzt!

És elég sok ismerősöm jár így!

Hogyan lehet lebuktatni ezeket az embereket?

Hogyan tudják egyáltalán levenni a pénzt, a kártya használata nélkül???...és miért nem buknak le?:O

2010. jan. 31. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kártya a számlához kapcsolódik. Tehát bankszámládról tűnik el a pénz? Miért nem a bankodnál érdeklődsz? Ott pontosan meg tudják mondani, hogy mikor, hol, mennyit vettek le a számládról. Én oda mennék, nem itt sírnék miatta. mi az, hogy több ismerősöd is így járt? Nem egészen értem.
2010. jan. 31. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
hülyegyerek
2010. jan. 31. 17:39
 3/10 A kérdező kommentje:

anyád a hülyegyerek!!!

Bankba voltam, de nem tudnak ellene mit tenni, azt hiszik, hogy én vettem le róla!!!

Nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam!

2010. jan. 31. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
valami internetes oldalon megadtad a kártyád adataid?
2010. jan. 31. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:

hülyegyerek vagy még mindig, mert ha nem az lennél tudnád, hogy ha valaki levesz pénzt a SZÁMLÁRÓL, nem a kártyáról akkor ott lesz a neve! nem lehet csak úgy levenni...

Ha nincs rajta pénz, nem lehet levenni...Elég sok ismerősöd igy járt...oooooooooo jaj mindekinek levesznek pénzt a számláról anonyme...érdekes-.-

2010. jan. 31. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez az elég sok ismerős jár így ezt mégis most hogy?

Legyen annyi eszed, hogy megváltoztatod a PIN-t, a netbankos jelszavadat, ha akkor is "eltűnik" róla a pénz, akkor egyszerűen csak egy hülye gyerek vagy.

2010. jan. 31. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ez így igaz ahogy leírtad, akkor a hülyegyerek nagyon enyhe kifejezés!

Nem a te dolgod lebuktatni őket. A te dolgod csak annyi, hogy szólsz a bankba, hogy nem te költötted el pénzt, és legyenek szívesek jóváírni. Ezt általában különösebb hepciáskodás nélkül meg is teszik. Inkább elkönyvelik a veszteséget, mint a bizalomvesztés. Persze aztán keményen be is hajtják azon a kereskedőn, aki szabálytalanul kérte le a pénzt. Ha mégis kötekednének, asztalra kell csapni, mutassák meg mi alapján vették le a pénzt. Ha vásároltak vele, valaki aláírta, automatánál van video kamerás felvétel, internetes rendelésnél valahova kiszállították a rendelt cuccot. A bank sem hülye, minden dokumentálva van nekik.

2010. jan. 31. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értem!! Ha a kártya nálad van, akkor tudnod kell ki használja. Ha nincs pénz a számládon, akkor csoda kell ahhoz, hogy tudjon bárki is pénzt levenni kártyával, vagy anélkül. Esetleg amit már kérdeztek,megadtad valakinek a PIN-t? Internetre valahova beírtad a kártyaszámot PIN-nel együtt? Akárhogy is, menj a bankba, jelentsd be, hogy elvesztetted a kártyát, és kérj újat. Havonta kapsz számlakivonatot, azon is látnod kellene, hogy hol, mikor, mennyit vettek le róla. Tényleg ne légy már ilyen balfék!
2010. jan. 31. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Napi pár ezer? Havonta 30000 minimum ? De nem raksz rá pénzt? ilyen kártya nekem is kell!:-D
2010. jan. 31. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Tiltasd le a kártyát, lehetőleg azonnal.

2. Ha dombornyomott a kártyád, akkor elég, ha 1 percig nem figyeltél rá, és valaki felírta a rajta levő számokat, mert így lehet terhelni neten, PIN nélkül is, anékül, hogy náluk lenne a kártya.

Az is lehet, hogy valahol 2x húzták le, és csináltak egy klónkártyát.

3. Jól mondták, nem a te dolgod lebuktatni őket, neked a problémát kell jelezni a banknak!

4. Elég "laza" vagy, hogy hagyod, hogy idegenek csapolgassák a számlád, arról nem is beszélve, hogy bármikor lekaphatják a napi limitet (általában 100ezer), ha arra szottyan kedvük...

2010. jan. 31. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!