Hogyan tudják a bankkártyákról ellopni a pénzemet? Hogyan lehet lebuktatni őket, honnan tudják lehúzni a pénzt, amior vigyáztam az adataimra?
Napi pár ezer forintot huznak le a kártyámról!--így nem tudom használni!...nem is rakok rá pénzt!
És elég sok ismerősöm jár így!
Hogyan lehet lebuktatni ezeket az embereket?
Hogyan tudják egyáltalán levenni a pénzt, a kártya használata nélkül???...és miért nem buknak le?:O
anyád a hülyegyerek!!!
Bankba voltam, de nem tudnak ellene mit tenni, azt hiszik, hogy én vettem le róla!!!
Nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam!
hülyegyerek vagy még mindig, mert ha nem az lennél tudnád, hogy ha valaki levesz pénzt a SZÁMLÁRÓL, nem a kártyáról akkor ott lesz a neve! nem lehet csak úgy levenni...
Ha nincs rajta pénz, nem lehet levenni...Elég sok ismerősöd igy járt...oooooooooo jaj mindekinek levesznek pénzt a számláról anonyme...érdekes-.-
Ez az elég sok ismerős jár így ezt mégis most hogy?
Legyen annyi eszed, hogy megváltoztatod a PIN-t, a netbankos jelszavadat, ha akkor is "eltűnik" róla a pénz, akkor egyszerűen csak egy hülye gyerek vagy.
Ha ez így igaz ahogy leírtad, akkor a hülyegyerek nagyon enyhe kifejezés!
Nem a te dolgod lebuktatni őket. A te dolgod csak annyi, hogy szólsz a bankba, hogy nem te költötted el pénzt, és legyenek szívesek jóváírni. Ezt általában különösebb hepciáskodás nélkül meg is teszik. Inkább elkönyvelik a veszteséget, mint a bizalomvesztés. Persze aztán keményen be is hajtják azon a kereskedőn, aki szabálytalanul kérte le a pénzt. Ha mégis kötekednének, asztalra kell csapni, mutassák meg mi alapján vették le a pénzt. Ha vásároltak vele, valaki aláírta, automatánál van video kamerás felvétel, internetes rendelésnél valahova kiszállították a rendelt cuccot. A bank sem hülye, minden dokumentálva van nekik.
1. Tiltasd le a kártyát, lehetőleg azonnal.
2. Ha dombornyomott a kártyád, akkor elég, ha 1 percig nem figyeltél rá, és valaki felírta a rajta levő számokat, mert így lehet terhelni neten, PIN nélkül is, anékül, hogy náluk lenne a kártya.
Az is lehet, hogy valahol 2x húzták le, és csináltak egy klónkártyát.
3. Jól mondták, nem a te dolgod lebuktatni őket, neked a problémát kell jelezni a banknak!
4. Elég "laza" vagy, hogy hagyod, hogy idegenek csapolgassák a számlád, arról nem is beszélve, hogy bármikor lekaphatják a napi limitet (általában 100ezer), ha arra szottyan kedvük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!