Elcsesztem! Hogyan szabaduljak meg az OTP-től?
Figyelt kérdés
Tegnap nyitottam náluk számlát és be is fizettem 2000FT-ot. Azt mondták bankkártyát is kell igényelni, mert az nélkül nem lehet belépni az e-bankba. Na most. A kártya még 2 hét mire meglesz addig nem tudok neten utalni. Plusz a kártya ezer egy-kétszász forint lesz. Az Erste-nél viszont nem kell kártya és azonnal dolgozhatok az e-bankban, és a számlavezetési díj is fele az OTP-nek.
Szóval lehet szerződést bontani most, vagy meg kell várni a kártyát és akkor? Kell fizetni a felmondásért?
2010. jan. 21. 11:16
1/2 anonim válasza:
Nem akarlak kecsegtetni, de a bankkartyat valoszinuleg kifizettetik, mondvan, ok leadtak a rendelest. Akkor is ha nem. Nem a jo szivukrol hiresek, de azert majd ird meg hogy mi lett. Az Unicredit is jobb, ingyenes keszpenzfelvetellel es ingyen netbankkal. Gyakorlatilag az OTP nel barmi jobb.
2/2 anonim válasza:
Bármikor megszüntetheted a folyószámlád. A kártya legyártása valóban folyamatban van, azt már biztos ki kell fizetni. De monjuk ez volt a tanuló pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!