Vatera. Ezt nagyon elcsesztem. Hogy csináljam vissza?
Licitáltam egy pénztárcára, 150 Ft volt a licitem..
Csakhogy utána vettem észre a leírásban, h a postaköltség 4500Ft..:S Ennyit nem akarok adni érte.. Főleg mivel ez csak a postaköltség.:S (külföldről jön az áru)
Benne is van a leírásban hogy licitet az eladó NEM töröl:S
Most hogy lépjek vissza??
Ha nem fizetem ki a terméket, per lesz a dologból?
Tudom én voltam a hülye, nem szoktam pedig ilyen figyelmetlen lenni:8 Verem is a fejem a falba:S
Azt is tudom, h benne van a szabályzatban h szerződéskötésnek minősül ha licitálok:S
Most mit csináljak?:(
1 óra és vége a licitnek:S
amúgy sajna utólag olvastam el az értékeléseit az eladónak(90%ban pozitív)
de többen ilyemsit írnak róla:
"Az eladó postaköltségként kívánja megfizettetni a termék árát! Mindenkit óvok ettől az eladótól, nem
megbízható!!! Abszolút inkorrekt dolog, hogy 1 Ft-ért tesz fel valamit, aztán amit 300 Ft-ért
lehetne postázni, azért 2.500.- Ft-ot kér. Javaslom a vatera piacteréről történő kizárását!!!! Itt
nem postaköltséget árulunk, hanem termékeket, amiket akár 1 Ft-ért is megszerezhet
valaki. Felháborító ez az eladói magatartás, s abszolút negatív!!!!!!!! "
Nyilván én voltam a hülye, az eladó végülis korrekten leírta, h mennyi a postaköltség, de szerintetek megúszhatom egy negatív értékeléssel, ha nem fizetem ki a terméket?
Hát igen........Ilyenkor ha megnyered a licitet egyszerűen ne vedd meg.Próbálj meg nem válaszolni neki semmilyen kommunikációs csatornán,legfejlebb egy negatív értékelést kapsz.Vagy teszem azt a licit után valamilyen kamu dumával mondd neki hogy nem tudod megvenni pl:nincs pénzed.Semmilyen per nem lesz belőle,tapasztalatból tudom.
Én azt tanácsolom hogy a licit után kamu dumával ne vedd meg mert úgy általában semlegest adnak.De ennek viszont hihetőnek és ötletesnek kell lennie!Építsd fel!
köszi
szégyellem magam nagyon
az én hülyeségemből lett baj..
azért kértem licittörlést az eladótól
hátha:S
Ja és hogyha negatívat ad akkor te is adj neki negatívat.
De általában épp ezért nem szoktak negatívat adni hogy az ő
visszajelzéseiket egy ilyen ne rontsa le.
Utolsó jól emlékszik, nem kérhetnek postaköltségként többet, mint amennyibe a postázás kerül.
(Engem már tiltottak ki, mert minden postaázásért 1000 Ft-ot kértem - amibe bele tartozott bizonyos csomagolás és a csomagolóanyag ára - de a szamályzat szerint ez tilos).
Amint megkapod a levelet arról, hogy 150+4500 Ft-ot fizess értékeld az eladót negatívval, és jelezd a vatera felé, hogy irreális postaköltséget kért.
De mi lesz ha vmi pénzbehajtót küldenek rám vagy nem tudom:S
Meg elvileg a PTK alapján nekem már kötelességem volna fizetni... Szóval elvileg törvényt szegek ha nem fizetek:P
Nem?
Az h irreális-e az ár nem tudom
Hiszen külföldről jön a cucc..
Lehet h így nem irreális:S
köszi amúgy a válaszokat!!
Egyébként kértem még a licig lezárása előtt licittörlést,
ahogy a vatera leírásában van
De lehet h ezt nem olvasta az eladó a licit lezárultáig:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!